Πόσο ευεργετικό είναι το μασάζ προσώπου για την επιδερμίδα;

Κάτι παραπάνω απ’ αυτό, είναι η απάντηση. Το μασάζ προσώπου αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπο και βοηθάει σημαντικά στην μείωση ρυτίδων, ενώ προσφέρει άμεση λάμψη στην άτονη και θαμπή επιδερμίδα. Και το σημαντικότερο; Ενα σωστό μασάζ προσώπου ανακουφίζει στο δευτερόλεπτο από το στρες και εξυπηρετεί σημαντικά την καλύτερη απορρόφηση των όποιων προϊόντων περιποίησης.

Το μασάζ στο πρόσωπο τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα μειώνει το πρήξιμο και τις ρυτίδες.

Δοκιμάστε να κάνετε ανοδικές ανοδικές κινήσεις από τον λαιμό προς το σαγόνι, κάθε πρωί που ξυπνάτε και δείτε άμεσα διαφορά στην τόνωση της επιδερμίδας σας.

Aν είστε ήδη εξασκημένη στο μασάζ μπορείτε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να δημιουργήσετε ένα ασκησιολόγιο με εύκολες κινήσεις face yoga. Μπορείτε να βρείτε κάποιο σχετικά video στο youtube.

Η face yoga είναι μια απόλυτα ολιστική μέθοδος αντιγήρανσης και περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό ασκήσεων massage, πιέσεων και χαλάρωσης, προκειμένου να αποκτήσετε πιο αναζωογονημένο και λαμπερό πρόσωπο.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα