Ο ορός προσώπου αναβαθμίζει σίγουρα τη ρουτίνα περιποίησης σας

Λέγεται συχνά ότι ο ορός προσώπου είναι μια πιο πολυέξοδη επιλογή, κάτι το οποίο δεν ισχύει, καθώς είναι μια επένδυση για πιο τέλεια επιδερμίδα. Ένας ορός προσώπου περιλαμβάνει πληθώρα ενεργών συστατικών που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα και επηρεάζουν αποτελεσματικά την ποιότητά της, για αυτό και εξηγείται η πιο υψηλή τιμή του συγκριτικά πάντα με μια ενυδατική κρέμα.

Ενα serum είναι πολύ σημαντικό και δεν παρουσιάζεται μόνο ως φαβορί πια στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, αλλά είναι κιόλας, χάρη στη στοχευμένη και ενισχυμένη δράση του.

Αρχικά, θα ήταν καλό να αντιμετωπίζετε τον ορό προσώπου όχι ως προϊόν, αλλά ως θεραπεία. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την ενυδατική κρέμα, αλλά κάθε άλλο την ενισχύει. Η σύνθεσή του μάλιστα βασίζεται στο νερό και είναι αρκετά λεπτόρρευστος, ενώ χάρη στα μικρότερα μόρια τα οποία απορροφούνται από την επιδερμίδα ταχύτερα και σε μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με μια ενυδατική κρέμα το κάνει ασυναγώνιστο στη χρήση του.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι οι ενυδατικές κρέμες είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να περιποιούνται την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος, ενώ οι οροί περιέχουν λιποδιαλυτά συστατικά που εισχωρούν μέσα στην επιδερμίδα.

extra tip

Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα στο χέρι σας, προκειμένου να καλύψει το πρόσωπο και το λαιμό και εφαρμόστε ταμποναριστά, πάντα πριν την ενυδατική σας κρέμα (πρωι ή και βράδυ).

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα