Kάθε αντηλιακό Korres με γιαούρτι είναι ένας ύμνος στο ελληνικό καλοκαίρι

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι πάντα το λευκό και το μπλε. Είναι οπωσδήποτε και το γιαούρτι. Οι στρώσεις πραγματικού γιαουρτιού για να ανακουφιστεί το αφυδατωμένο από τον ήλιο δέρμα. Μία γνώριμη παράδοση. Μια παιδική ανάμνηση. Ένα superfood για την επιδερμίδα.

Η αντηλιακή σειρά Γιαούρτι της KORRES περιέχει τόση τρυφεράδα και ξεγνοιασιά όση θέλετε κι έχετε ανάγκη!

Να γιατί εδώ εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η συλλογή αντηλιακών με ελληνικός γιαούρτι της KORRES είναι ένας ύμνος στο ελληνικό καλοκαίρι. Κι έχει ακόμη μια φορά ενδιαφέρον όλη της η προσέγγιση.

Για την ιστορία, όλη η αντηλιακή σειρά της KORRES βασίζεται στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, έχει αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον, ενώ ξεχωρίζουν οι διαφανείς-στο-δέρμα υφές. Ιδανική για ευαίσθητο δέρμα, αυτή είναι μία συλλογή που αφορά τόσο στην προστασία από τη φωτογήρανση και την αστική ρύπανση, όσο και στην αειφορία και στην καινοτομία.

Σκοπός της KORRES είναι να προστατεύσει το θαλάσσιο περιβάλλον, μια προσπάθεια που ενδυναμώνεται μέσω της συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, η οποία εστιάζει στα λιβάδια της Ποσειδωνίας -τα δάση των θαλασσών με σημαντικό ρόλο ενάντια στην κλιματική αλλαγή και στην περιβαλλοντική ρύπανση. Το είδος Posidonia oceanica είναι ενδημικό, συναντάται μόνο στη Μεσόγειο, ενώ τα ελληνικά νερά στηρίζουν κάποιες από τις σημαντικότερες εκτάσεις λιβαδιών Ποσειδωνίας που επιβιώνουν έως σήμερα παγκοσμίως. Αυτό το “ανώτερο” φυτό συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας και της παραγωγικότητας των θαλασσών μας, αλλά και στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Περισσότερη από το μισή ποσότητα οξυγόνου που αναπνέουμε, προέρχεται από τη θάλασσα, ενώ τα λιβάδια της Ποσειδωνίας είναι μία από τις σημαντικότερες πηγές οξυγόνου!

Η KORRES συμβάλλει ενεργά στην ευαισθητοποίηση του κοινού, υποστηρίζοντας το επιστημονικό έργο του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος που περιλαμβάνει και την πειραματική επαναφύτευση των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο, επιχειρώντας την ίδια στιγμή, την αναδιαμόρφωση των κατεστραμμένων εκτάσεων.

Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων έως τις συνειδητές επιλογές που ορίζουν τη δημιουργία των φυσικών συνθέσεων και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, συγχαρητήρια στην KORRES που μειώνει διαρκώς το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμά της για τη διατήρηση της ομορφιάς της γενναιόδωρης φύσης.

Kάθε προϊόν της αντηλιακής σειράς KORRES είναι μία υπερτροφή για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην Ελληνική παράδοση και ένα εξαιρετικό love story για την ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε πριν 22 χρόνια.

Εστιάζοντας στο μια φορά κι έναν καιρό, η έμπνευση για το πρώτο προϊόν KORRES με γιαούρτι -το εμβληματικό Yoghurt Cooling Gel- ήταν η Ελληνική παράδοση, η εικόνα της γιαγιάς που με φροντίδα απλώνει ένα παχύ στρώμα γιαουρτιού στην ηλιοκαμένη πλάτη των εγγονιών.

Το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, με τη δυνατότητα να προσφέρει μία αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς άμεσα, παράλληλα με την ισχυρή ενυδατική δράση που θρέφει το δέρμα. Ειδικότερα τα τρία αντηλιακά προσώπου της σειράς ενισχύονται με δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και με εκχύλισμα bisabolol + ginger root, και τα δύο πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες. 

Η αντηλιακή σειρά Γιαούρτι είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες. Προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας UVA-UVB και τη φωτογήρανση, ενώ θρέφει και χαρίζει ενεργή ενυδάτωση με διάρκεια. Η αισθητή βελτίωση των επιπέδων ενυδάτωσης, της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος, καθώς και η εξαιρετική αίσθηση άνεσης, επιβεβαιώνονται από την πρώτη εφαρμογή.

Κάθε προϊόν της αντηλιακής σειράς KORRES με γιαούρτι έχει ένα υπέροχο, φρέσκο άρωμα και μία συναρπαστική διάφανη-στο-δέρμα, μη-λιπαρή υφή, που απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά υπολείμματα. Ειδικότερα οι πολλαπλές επιλογές αντηλιακών προσώπου είναι τεκμηριωμένα antipollution-tested, προστατεύοντας και από την αστική ρύπανση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα