Η SkinCeuticals κάνει σπουδαίο έργο και πολύ μας αρέσει!

Η SkinCeuticals συνεργάζεται με τη Δρ Μαρία Κοτρώτσιου (MD, PHD), Διευθύντρια στην Κλινική Αισθητικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής «Νοσοκομείο Ευαγγελισμός», στα πλαίσια του διεθνούς προγράμματος Pioneer Women in Reconstructive Surgery.

Σπουδαίο έργο. Μελετημένη κίνηση. Εξαιρετική πρωτοβουλία. Η SkinCeuticals προάγει μοναδική φροντίδα.

Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο μη κυβερνητικό οργανισμό Resurge International, η SkinCeuticals συμβάλει στην εκπαίδευση των γυναικών στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής σε αναπτυσσόμενες χώρες, όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σημαντικά τεχνικά και πολιτιστικά εμπόδια για να εξελιχθούν και να αποκτήσουν αποδοχή στον κλάδο τους, να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο τους και να προσφέρουν καθοριστικής σημασίας χειρουργική φροντίδα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Λαμβάνοντας υπόψιν λοιπόν ότι 5 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως δεν έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και έγκαιρη χειρουργική φροντίδα, η SkinCeuticals πιστεύει ότι η ισότητα στις ευκαιρίες ιατρικής εκπαίδευσης είναι απαραίτητη για την κάλυψη αυτής της ανάγκης. Έτσι το πρόγραμμά της περιλαμβάνει εκπαιδευτική κατάρτιση, προγράμματα leadership skills και mentoring.

«Ακριβώς σε αυτό το σημείο της ενδυνάμωσης και της προσφοράς καθοριστικής σημασίας χειρουργικής φροντίδας πιστεύουμε ότι η Δρ Μαρία Κοτρώτσιου με τον επαγγελματισμό, το επίπεδο των γνώσεών της και την πολυετή εμπειρία της σε ένα από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας, μπορεί μέσω του δικτύου μας να επηρεάσει και να ενδυναμώσει τις συναδέλφους της ανά τον κόσμο που εργάζονται σε όχι τόσο ευνοϊκές συνθήκες» δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Λεκκάκος Διευθυντής της SkinCeuticals, και τόνισε χαρακτηριστικά: «Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι μία τόσο σημαντική επιστήμων ευαισθητοποιείται και συντάσσεται με όλες της τις δυνάμεις στην ενίσχυση της ανάδειξης των ηγετικών ικανοτήτων και των ίσων ευκαιριών για της γυναίκες επανορθωτικής χειρουργικής και για τους ασθενείς που το έχουν ανάγκη».

«Γνωρίζετε ότι δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από ασθένειες που επιδέχονται χειρουργικής επέμβασης ή υποφέρουν από αναπηρίες που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί; Η Επανορθωτική Αισθητική χειρουργική μπορεί να σώσει τη ζωή του ασθενούς αλλά και να την καλυτερεύσει αισθητά τόσο από λειτουργικής όσο και από ψυχολογικής άποψης! Η σχέση ιατρού με ασθενή αποκτά μεγάλη βαρύτητα αφού το αποτέλεσμα της επέμβασης μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη του ασθενούς» δηλώνει μεταξύ άλλων η Δρ Μαρία Κοτρώτσιου, ενώ υπερθεματίζει «Aκόμα και μια μικρή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση ενός ατόμου μπορεί να προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στη ψυχολογία του αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή του! Η πρωτοβουλία της SkinCeuticals, που είναι από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο της αισθητικής,  της ομορφιάς και της κοσμετολογίας με τιμά και με χαροποιεί ιδιαιτέρως γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να αποτελώ μέρος μιας διεθνούς κοινότητας που προάγει το έργο των Πλαστικών Χειρουργών και ιδιαίτερα των γυναικών» αναφέρει η Δρ Μαρία Κοτρώτσιου.

Φιλοδοξία του προγράμματος είναι να αναδείξει τις γυναίκες χειρούργους παγκοσμίως, βοηθώντας τις να εξελιχθούν επαγγελματικά, για να παρέχουν τη σωστή ιατρική φροντίδα, μέσα από το έργο τους.

To διεθνές πρόγραμμα “Pioneer Women in Reconstructive Surgery” αναδεικνύει τη δέσμευση της SkinCeuticals να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που βελτιώνουν τη ζωή των ασθενών.

Σ’ άλλα υπέροχα νέα, αυτή τη στιγμή η SkinCeuticals συμμετέχει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας μετά από τραύμα σε ασθενείς της Κλινικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, προσφέροντας το Advance Scar Control. Ένα εξαιρετικό προϊόν, που συνδυάζει την υψηλή περιεκτικότητα σε σιλικόνες με συνεργιστικά καταπραϋντικά συστατικά, εξασφαλίζοντας αδιαπέραστη προστασία μακράς
διάρκειας για βέλτιστη φροντίδα των ουλών και μεγαλύτερο έλεγχο.

Σε κλινική μελέτη 12 εβδομάδων με Advanced Scar Control διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση της ερυθρότητας, της δυσχρωμίας και της επηρμένης υφής της ουλής.

H SkinCeuticals συμμετέχει στην αποκατάσταση της επιδερμίδας μετά από τραύμα σε ασθενείς της Κλινικής Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός προσφέροντας το Advanced Scar Control.

Στην παρακολούθηση των ασθενών που πραγματοποιήθηκε μετά από την αποδοχή της Δωρεάς από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός και την εφαρμογή του Advanced Scar Control της SkinCeuticals από την πλαστικό χειρουργό τα συμπεράσματα που βγήκαν είχαν μεγάλο ενδιαφέρον: «Στη µελέτη συμμετείχαν 40 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας 22 έως 51 ετών, με ουλές σε ποικίλα μεγέθη που είχαν σχηματιστεί κατά τους προηγούµενους 1-3 µήνες, στο πρόσωπο ή στο σώµα, λόγω χειρουργικών επεµβάσεων, εγκαυµάτων ή εκδορών. Διαπιστώθηκε σημαντική βελτίωση της εικόνας και της υφής στις ουλές. Μετρήθηκε ότι βελτιώνει την όψη έως και 29%, απαλύνει και λειαίνει την ουλή κατά 23%, μειώνει την ερυθρότητα κατά 89% και μειώνει την ένταση της δυσχρωμίας κατά 33%.”

Η θεραπευτική δράση του Advanced Scar Control οφείλεται στο τζελ σιλικόνης υψηλής ποιότητας που πετυχαίνει καταπράυνση και προστασία της πάσχουσας περιοχής.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα