Εντοπίσαμε τους skincare experts που κάνουν πάταγο στο TikTok
Photo by Laura Chouette

Το TikTok εξελίσσεται σε μια πλατφόρμα που ανακαλύπτει και παρουσιάζει όλα τα trends της εποχής, τόσο στα μαλλιά όσο και στο skincare.

Οι experts, μέσω της πλατφόρμας αυτής, μοιράζονται μυστικά, tutorials, αγαπημένα τους προϊόντα, αλλά και μικρά – χρήσιμα – tips που υπόσχονται να αλλάξουν το beauty routine μας.

dr. Zionko

Πρόκειται για μια celebrity δερματολόγο, η οποία έχει αγάπη στην ολιστική ομορφιά. Στα βίντεό της στο Tik Tok, μοιράζεται συχνά τα μυστικά των αγαπημένων και γνωστότερων προϊόντων.

@dr.zionko##duet with @tryjill have you tried dermaplaning? ##dermaplaning ##hairtutorials ##skincare ##reactionvideos ##dermatologist ##drzion♬ A Moment Apart by Odesza Harp Cover – Hannah Stater (she/her)

skincarebyhyram

Ο skincare guru Hyram κατέκτησε το YouTube και το Tik Tok πολύ γρήγορα, καθώς στις επιλογές του (και τα review του) ορκίζονται τα διασημότερα celebrities.

@skincarebyhyram##AD The @glowrecipe ceramide serum reduced my redness and I’m obsessed! @sephora ##AvoSerum♬ original sound – Hyram

Με περισσότερους από 5 εκατομμύρια followers, ο Muneeb Shah είναι ο go to skincare expert, που αναλύει πολλά και διαφορετικά θέματα της επιδερμίδας, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για την αντιμετώπισή τους.

@dermdoctorReview: Kiehl’s Ultra Facial Cream @kiehls ##kiehlspartner ##kiehlsUS ##dermdoctor ##dermatologist ##skincare♬ Wear Me Out (Instrumental Version) – Gamma Skies

dermangelo

Ο Angelo Landriscina είναι ο δερματολόγος που λατρεύει το Tik Tok! Μοιράζεται με τους followers του προσωπικές εμπειρίες από κάθε προϊόν που δοκιμάζει και προτείνει. Τα βίντεο του είναι από μόνα τους μικρά tips για τις χρήσεις των προϊόντων.

@dermangelo##skincare ##vitaminc ##vitamincserum ##dermatologist♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

dermbeautydoc

Η Camille Howard-Verovic έχει όλες τις απαντήσεις όσον αφορά στην υγεία του δέρματος, και τις προσφέρει απλόχερα στους followers. Είναι δερματολόγος και ιδρύτρια του Girl + Hair, μιας ενδιαφέρουσα σειράς περιποίησης μαλλιών.

@dermbeautydocReply to @strawberryshortcake097♬ original sound – Dr. Howard

Είναι επαγγελματίας νοσοκόμος με βίντεο που εστιάζουν στην επιδερμίδα που είναι επιρρεπής στην ακμή. Κάθε ανάρτηση περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό χαμόγελο του Ryan, αλλά και συμβουλές που μπορείτε ν΄ ακολουθήσετε σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσετε τα σπυράκια και το λιπαρό δέρμα, ενώ δίνει πάντα και προτάσεις με τα κατάλληλα προϊόντα για την κάθε περίπτωση.

@skincareryantoo many products?! ##skincareryan♬ All That – Emotional Oranges & Channel Tres

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα