Αφαίρεση Brow-Tattoos: 5 τρόποι για άνετη απομάκρυνση χωρίς επιπτώσεις στην επιδερμίδα
Η Kim Kardashian με cut-out φόρεμα
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Τα τατουάζ φρυδιών, ως ένα μόνιμο διακοσμητικό στοιχείο που επιλέγουμε να έχουμε στο πρόσωπό μας, υπόσχονται να προσφέρουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, τι συμβαίνει αν αλλάξαμε γνώμη ή το αποτέλεσμα δε μας ικανοποιεί; Μπορούμε να το απομακρύνουμε; Και μάλιστα, χωρίς να αφήσουμε κανένα σημάδι στο δέρμα; Η απάντηση είναι ναι!

5 τρόποι για να αφαιρέσετε τα τατουάζ φρυδιών

  1. Χημικά προϊόντα
  2. Προϊόντα ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι
  3. Κρύο νερό με λάδι
  4. Baby oil
  5. Απαλό καθαριστικό

Χημικά προϊόντα

Το οινόπνευμα και το ασετόν περιέχουν κατάλληλα χημικά τα οποία διασπούν γρήγορα ένα brow-tattoo. Με προσοχή και κυκλικές κινήσεις, βάλτε λίγο οινόπνευμα ή ασετόν σε ένα βαμβάκι και τρίψτε πολύ απαλά την περιοχή, για να μην ερεθίσετε το δέρμα.

Προϊόντα ντεμακιγιάζ με ελαιώδη βάση

Τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με βάση το λάδι, όπως καρύδα ή ελαιόλαδο, διασπούν αποτελεσματικά κάποιες χρωστικές των brow-tattoos, αφήνοντας άθικτα τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας.

Κρύο νερό με λάδι

Συνδυάζοντας λάδι και νερό μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα το ημι-μόνιμο τατουάζ και μάλιστα, να ενυδατώσετε την επιδερμίδα. Απλώστε το και αφήστε το για μια ώρα περίπου. Στη συνέχεια, κάντε ένα απαλό τρίψιμο.

Baby oil

Το baby oil, καθώς και τα προϊόντα ντεμακιγιάζ με βάση έλαια, αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για την αφαίρεση του brow-tattoo. Γενικά, οποιαδήποτε λιπαρή σύνθεση μας κάνει!

Απαλό καθαριστικό

Ένα απαλό καθαριστικό προσώπου ή σώματος αποτελεί μια άψογη επιλογή για τον καθαρισμό των υπολειμμάτων του tattoo μετά από πιο αποτελεσματικές μεθόδους. Είναι το τελικό βήμα για να απαλλαγείτε από αυτά μια και καλή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα