Συνεργασία-έκπληξη: Ο Kenzo Takada δημιουργεί μια σειρά αρωμάτων με την Avon!

Η Avon Products, Inc. ανακοίνωσε μια σπουδαία συνεργασία με το γνωστό σχεδιαστή Kenzo Takada και μας έχει ήδη ενθουσιάσει. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής Kenzo Takada είναι γνωστός για το πρωτοποριακό του στυλ και τα επιτυχημένα αρώματά του που ενώνουν τα καλύτερα στοιχεία από Ανατολή και Δύση. Σε κάθε σχέδιο, ο Kenzo Takada τονίζει την ομορφιά και την θετικότητα – ένα προσωπικό του mantra που βρίσκεται σε αρμονία με το κεντρικό μήνυμα της Avon.

Ο Kenzo Takada δημιούργησε μια εκπληκτική νέα συλλογή αρωμάτων, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την Avon.  Η σειρά ονομάζεται Avon LIFE και είναι χτισμένη γύρω από την υπόσχεση να ζούμε τη ζωή μας όμορφα, ενσαρκώνοντας θετική αντιμετώπιση προς τη ζωή που βρίσκεται στην καρδιά των σχεδίων και της προσωπικότητας του Kenzo Takada. Περιλαμβάνει ένα άρωμα για τους άνδρες και ένα άρωμα για τις γυναίκες και θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά το Νοέμβριο του 2016.

kenzo2

«Έχοντας ήδη δημιουργήσει πολλά πολυτελή αρώματα ήθελα να συνεργαστώ με την Avon για να δουλέψουμε μαζί πάνω σε μια νέα συλλογή με μεγάλη προσβασιμότητα για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Kenzo Takada. «Η εμπειρία μου με την ομάδα της Avon ήταν απίστευτη. Χάρη στο πάθος και τη θετική ενέργεια τους, έχουμε δημιουργήσει μια διαχρονική και χαρακτηριστική σειρά αρώματος που αποπνέει τη μεγαλοπρέπεια του φυσικού κόσμου, ομορφιά και θετικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος με το τελικό αποτέλεσμα

Πέρα από αυτή την κυκλοφορία, η Avon και ο Kenzo Takada θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια συλλογή μόδας που θα είναι διαθέσιμη το 2017. Περιμένουμε με αγωνία!

Διαβάστε επίσης:

Η απόλυτη τάση στα φρύδια ήρθε κατευθείαν από την Κορέα και την έχουμε ήδη λατρέψει

Αυτό το λαστιχάκι μοιάζει με καλώδιο τηλεφώνου και είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει

Jennifer Lawrence: Το girl crush μας έχει αλλάξει look αμέτρητες φορές

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram