Συνέντευξη με τη Gaia Trussardi


Κάθε γυναίκα βρίσκει τον εαυτό της μέσα στην τελευταία αρωματική δημιουργία του οίκου Trussardi, όπως ακριβώς και η Gaia Trussardi με το Trussardi My Name. Η Gaia Trussardi, η creative director του οίκου, είναι το πρόσωπο μπροστά από το φακό, αφού είναι το πρόσωπο του νέου αρώματος, αλλά και πίσω από τη δημιουργία αυτού του αισθησιακού νέκταρ.

Untitled

«Έπρεπε να με πείσουν για να γίνω το πρόσωπο του αρώματος! Για μένα ήταν ευχάριστο, γιατί ήταν μια διαφορετική εμπειρία. Ο μόνος μου φόβος στην αρχή ήταν μήπως φαινόταν αλαζονικό από μέρους μου να είμαι ταυτόχρονα σε δύο ρόλους» λέει η Gaia, που ανήκει στην τέταρτη γενιά της οικογένειας Trussardi.

 01 Trussardi_Indiana Production srl

«Ήμουν εμπλεκόμενη στη δημιουργία του My Name σε όλα τα επίπεδα. Οι σπουδές μου στην Κοινωνιολογία με επηρέασαν. Για να μπορέσεις να εμπνευστείς, πρέπει να φανταστείς μία συγκεκριμένη γυναίκα: Είναι ανεξάρτητη, σύγχρονη σαν εργαζόμενη γυναίκα, ορθολογική, αλλά την ίδια στιγμή, όπως όλες οι γυναίκες, είναι έτοιμη να αποδομήσει τον ίδιο της τον εαυτό, πρόθυμη να εκπλαγεί από ό,τι βρίσκεται πίσω από την καθημερινή ρουτίνα και ονειρεύεται».

Όσο για τις αρωματικές νότες, λέει: «Λατρεύω τη βανίλια, το κεχριμπάρι, το musk και ζήτησα να υπάρξει κάποιος αισθησιασμός στις αρωματικές νότες, χωρίς όμως να πάει στην υπερβολή του».

To Trussardi My Name εκφράζει με το όνομά του την ταυτότητα κάθε γυναίκας και τη σχέση της με τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα για το άρωμα εδώ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα