Συμβουλές για το μακιγιάζ του ρεβεγιόν από την Beauty Master για τα Sephora στην Ελλάδα Μαρία Συμνιανάκη

Σήμερα είναι Χριστούγεννα και πιστεύουμε πως σας έχουμε ετοιμάσει τέλεια για κάθε event στο οποίο είστε καλεσμένη. Δεν μπορούσαμε όμως να σας αφήσουμε χωρίς μερικές συμβουλές της τελευταίας στιγμής και ποιος καλύτερος για να σας τις δώσει από μια Beauty Master; Η Μαρία Συμνιανάκη, Beauty Master για τα Sephora στην Ελλάδα αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της για να μας δώσει 3 πολύ βασικές συμβουλές!

Πως θα κρατήσει το μακιγιάζ μας όλο το βράδυ;
Για να κρατήσει το μακιγιάζ του ρεβεγιόν όλο το βράδυ χωρίς να «λιώσει» καθώς εσείς «λιώνετε» στον χορό η λύση είναι απλή και δεν είναι κάτι που θα πάρετε μαζί σας αλλά κάτι που θα κάνετε από το σπίτι: σωστή προετοιμασία. Ένα primer είναι απαραίτητο για να διατηρηθεί το μακιγιάζ σας και είναι το βήμα που δεν πρέπει να ξεχάσετε. H βάση που επιλέγει η Μαρία είναι η Smoothing Primer των Sephora που χαρίζει απόλυτα λείο αποτέλεσμα.

N°22 Burgundy spirit - matte rouge longue tenus

Ποιο είναι τελικά το ιδανικό κραγιόν;
Η Μαρία μας αποκαλύπτει τον μαγικό κωδικό.. είναι το Rouge Longue Tenue No 22 των Sephora. Ένα απίστευτα βαθύ και σέξι βυσσινί που έχει ματ τελείωμα και όντως ταιριάζει σε όλες. Με τι προτείνει να το συνδυάσουμε; Με ελάχιστη μπρονζέ σκιά και μια λεπτή γραμμή eyeliner. Τονίζει ωστόσο πως και μόνο του είναι απλά τέλειο.

maria simnianaki home

…και προσοχή! Όταν την ρωτήσαμε τι δεν θα ήθελε να ξαναδεί σε ρεβεγιόν, η όμορφη Μαρία μας απάντησε «υπερβολές». Το υπερβολικό μακιγιάζ κάνει περισσότερο κακό παρά καλό και εννοείται πως έχει δίκιο. Η σημαντικότερη συμβουλή λοιπόν που μας έδωσε είναι το να προσέχουμε την ισορροπία του μακιγιάζ μας και να μην ξεφεύγουμε από τα όρια.

Ευχαριστούμε Μαρία!