Πρωταγωνίστρια των Friends αφαίρεσε τα fillers μετά από παραμόρφωση που υπέστη

Αν είχατε δει φωτογραφίες της Courteney Cox πριν από περίπου δύο χρόνια, κατά πάσα πιθανότητα θα είχατε τρομάξει –κυριολεκτικά και μεταφορικά- να την αναγνωρίσετε. Η πρωταγωνίστρια των Friends, προσπαθούσε απεγνωσμένα να αντιστρέψει την πάροδο του χρόνου από πάνω της, κάνοντας τη μία αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπό της μετά την άλλη, με όχι τόσο φυσικό αποτέλεσμα.

courtney-cox

Η ηθοποιός είναι σήμερα 53 ετών και όπως δήλωσε «η κατάσταση αλλάζει. Τα πάντα πέφτουν. Προσπαθούσα να τα εμποδίσω να πέσουν, αλλά αυτό με έκανε να μοιάζω ψεύτικη». Μετά τη χορήγηση των τελευταίων ενέσιμων υλικών στο πρόσωπό της, η Courteney αποφάσισε πως δεν ήταν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. «Κάνεις το ένα και το άλλο και επειδή γίνονται όλα σταδιακά, δεν συνειδητοποιείς πόσο πολύ αλλάζεις. Ξαφνικά κοιτιέσαι και καταλαβαίνεις πως δεν είναι όμορφο. Το πρόσωπο πρέπει να κινείται. Οι γραμμές στο πλάι του στόματός μου δεν είναι ρυτίδες από την ηλικία, είναι οι γραμμές από το χαμόγελο. Έπρεπε να ενστερνιστώ τις κινήσεις του προσώπου για να καταλάβω πως τα fillers δεν είναι φίλοι μου».

Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση λοιπόν, αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει τη διαδικασία για να διαλυθούν τα ενέσιμα υλικά από το πρόσωπό της. «Τα αφαίρεσα και νιώθω καλύτερα. Νομίζω πως θυμίζω περισσότερο τον παλιό μου εαυτό τώρα. Ελπίζω δηλαδή», αποκάλυψε.

courtney

Εμείς πάντως χαιρόμαστε που κατάλαβε έστω και τώρα πως δεν χρειάζεται να κάνει όλα αυτά για να δείχνει όμορφη.

Διαβάστε επίσης:

Το απόλυτο μυστικό για να δείχνετε σαν να μην φοράτε ίχνος foundation στο πρόσωπό σας

Η Kim Kardashian σας δείχνει πώς να κάνετε το τέλειο contouring μέσα σε 5 λεπτά με το kit της

Λήγουν τα αντηλιακά; Ορίστε γιατί δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε το περσινό σας

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram