Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείς κρέμα σώματος τον χειμώνα;

Κρέμα για το πρόσωπο, κρέμα για τα μάτια, κρέμα για τις ρυτίδες, κρέμα για τα χέρια. Οι κρέμες που έχουμε οι γυναίκες στο νεσεσέρ μας είναι αρκετές και όλες τους απαραίτητες για την επιδερμίδα μας. Οι περισσότερες από εμάς όμως πολλές φορές εστιάζουμε στην επιδερμίδα του προσώπου μας και ξεχνάμε πως θα πρέπει να φροντίζουμε και το σώμα μας. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες, που οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν το δέρμα μας να αφυδατώνεται και να μοιάζει ξηρό και ταλαιπωρημένο.

Για να το αποφύγουμε αυτό, θα πρέπει να προσθέσουμε τουλάχιστον μία κρέμα σώματος και φυσικά να μην ξεχνάμε ποτέ να την απλώνουμε στο σώμα μας. Η ιδανική συχνότητα για να παραμένει η επιδερμίδα σας ενυδατωμένη είναι να την απλώνουμε αμέσως μετά το καθημερινό μας ντουζ. Αφού έχετε ολοκληρώσει το ντουζ σας, απλώστε την κρέμα σώματος, επιμένοντας σε σημεία όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια σας, καθώς είναι σημεία στα οποία εμφανίζεται η ξηρότητα και η ξηροδερμία.

Εάν θέλετε να ανανεώσετε τη συλλογή σας με κρέμες σώματος, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε τις πιο ενυδατικές κρέμες που έχουμε βρει στα καταστήματα.

Δείτε επίσης τις κρέμες νυκτός που κάνουν θαύματα όσο εσείς κοιμάστε: