Πώς θα παραμείνει σταθερό το κραγιόν σου χωρίς να χρειαστεί να το ανανεώσεις καθόλου
Instagram @galmeetsglam

Τα Χριστούγεννα επιτέλους έφτασαν και είμαστε ενθουσιασμένες. Το πρόγραμμα σήμερα είναι κάπως κοινό για όλες μας και περιλαμβάνει τα εξής: Αρκετό φαγητό και ποτό, πολλές αγκαλιές και φιλιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και ανταλλαγή δώρων. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά ένα είναι το βασικό που μας απασχολεί. Πώς θα καταφέρουμε να τοποθετήσουμε το κραγιόν στα χείλη μας και να παραμείνει σταθερό χωρίς να χρειαστεί να το ανανεώνεις συνέχεια.

Τι χρειάζεται να κάνετε;

Σίγουρα θα πρέπει να έχεις κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία πριν να φτάσει η στιγμή να τοποθετήσεις στα χείλη σου το κραγιόν. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις κάνει scrub στα χείλη σου και να έχεις τοποθετήσει lip balm. Έτσι, θα είναι απαλά και ενυδατωμένα.

Επίσης, πολύ σημαντικό βήμα είναι το κραγιόν που θα επιλέξεις και ο τρόπος που θα το τοποθετήσεις στα χείλη σου. Εάν θέλεις να παραμείνει για ώρες σταθερό στα χείλη σου, προτίμησε ένα matte κραγιόν στην αγαπημένη σου απόχρωση. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να έχεις δημιουργήσει το περίγραμμα των χειλιών σου.

Εάν θέλεις να μην τρέξει το κραγιόν σου θα πρέπει και πάλι να δώσεις σημασία στην προετοιμασία των χειλιών σου. Βεβαιώσου πως έχεις κάνει καλή απολέπιση και έχεις αφήσει το κραγιόν σου να στεγνώσει πολύ καλά πριν να ξεκινήσεις το φαγητό, το ποτό ή τα φιλιά. Εάν θέλεις να έχεις ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και να μην «τρέξει» το κραγιόν σου πάρε ένα λεπτό πινέλο που χρησιμοποιείς συνήθως για το concealer, μια loose powder και πέρασε μία σχετικά μικρή ποσότητα στις άκρες των χειλιών σου. Με αυτό τον τρόπο, η λιπαρότητα θα εξαφανιστεί και η διάρκεια θα πολλαπλασιαστεί.

Έτσι, το κραγιόν σου θα μείνει άθικτο στα χείλη σου για πολλές ώρες και εσύ θα νιώθεις πολύ άνετα να φας και να πιείς όσο θέλεις.

Τα αγαπημένα μας κραγιόν για τις φετινές γιορτές:

[ap_gallery id=”6959″]

 

Εάν λατρεύεις το glitter, πρέπει σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το κραγιόν:

[ap_gallery id=”6958″]

 

[ap-read-more post=”634570″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα