Πώς θα καταφέρεις να κρύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο

Instargam @/inna.dexter

Το μεγαλύτερο άγχος των γυναικών με βαμμένα μαλλιά είναι η ρίζα που βγαίνει κάθε μήνα. Στην αρχή επειδή είσαι ενθουσιασμένη, βάζεις τα δυνατά σου και κάθε 20 μέρες πας κομμωτήριο ή τα βάφεις μόνη σου. Στην πορεία όλο αυτό σε κουράζει, και ψάχνεις να βρεις νέους τρόπους για να καλύψεις τη ρίζα των μαλλιών σου.

Τι μπορείς να κάνεις όμως μέχρι το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο ώστε να κρύψεις τη ρίζα και τα μαλλιά σου να φαίνονται τέλειο;

1. Πλεξούδες

Ναι, μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου πλεξούδες, γαλλικές ή όποιο άλλο στιλ σου ταιριάζει περισσότερο. Αυτό το χτένισμα θα σε βοηθήσει να καλύψεις τη ρίζα και τις

διχρωμίες των μαλλιών. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μαλλιά από όλο το κεφάλι ανακατεύονται σε διαφορετικά επίπεδα δημιουργώντας έτσι έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

2. Μπούκλες

Πολλές, μεγάλες και με όγκο κοντά στη βάση του τριχωτού. Το αποτέλεσμα θα είναι να πετύχεις ένα τέλειο χτένισμα, το οποίο θα κλέψει την παράσταση και θα κρύψει τη ρίζα.

3. Κορδέλες, μαντήλια, headbands

Η κλασσική καλή και εύκολη λύση. Ευτυχώς για εμάς, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα καθώς αυτά τα αξεσουάρ είναι από τα μεγαλύτερα beauty trends. Συνεπώς, πρόσθεσε στη συλλογή σου κορδέλες και μαντήλια σε κάθε απόχρωση και μοτίβο, αλλά και headbands και δημιούργησε τα πιο εντυπωσιακά hairlooks είτε έχεις ρίζα είτε όχι.

Δες επίσης τα αγαπημένα μας anti-frizz προϊόντα: