Πώς θα κάνεις το κραγιόν σου να διαρκέσει περισσότερο

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν βγαίνουν από το σπίτι χωρίς να έχουν βάλει το κραγιόν τους, τότε σίγουρα αξίζει να ανακαλύψετε τους τρόπους με τους οποίους αυτό θα διαρκεί περισσότερο στα χείλη σας. Τις περισσότερες φορές, η διάρκεια του κραγιόν σας εξαρτάται από τον τύπο του. Εάν είναι δηλαδή matte ή ενυδατικό.

#1
Μην χρησιμοποιείτε αυτά που διαρκούν πολλές ώρες, καθώς έχουν την τάση να αφυδατώνουν τα χείλη σας.

#2
Επιλέξτε ένα κραγιόν που έχει δυνατή σύσταση και αποτέλεσμα με ένα μόλις πέρασμα.

#3
Το βασικό είναι να έχετε λεία και απαλά χείλη. Το κραγιόν παραμένει σταθερό, αν τα χείλη σας είναι λεία. Αν τα χείλη σας είναι σκασμένα και αφυδατωμένα, θα πρέπει πρώτα να χρησιμοποιήσετε ένα scrub. Έτσι θα διώξετε τα νεκρά κύτταρα και το αποτέλεσμα θα είναι το επιθυμητό. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε ένα lip balm και αφού τα χείλη σας το απορροφήσουν, μπορείτε να εφαρμόσετε το κραγιόν.

#4
Μην χρησιμοποιείτε ξεχωριστό πινελάκι. Το χρώμα είναι πιο έντονο αν το εφαρμόσετε κατευθείαν από το κραγιόν.

#5
Καλό θα είναι να εφαρμόσετε ένα μολύβι χειλιών που θα ταιριάζει στο φυσικό σας χρώμα. Φτιάξτε το περίγραμμα και στη συνέχεια γεμίστε τα κενά.

#6
Αφού περάσετε την πρώτη στρώση κραγιόν, μπορείτε να ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντιλο. Στη συνέχεια, περάστε ακόμα μία στρώση από το κραγιόν σας.

#7
Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κραγιόν, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη διαφανή loose πούδρα στα χείλη σας. Στη συνέχεια, εφαρμόσετε και πάλι μία στρώση από το κραγιόν. Αυτό το βήμα όμως θα πρέπει να το παραλείψετε στην περίπτωση που τα χείλη σας είναι αφυδατωμένα.