Πώς θα κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται πιο σαρκώδη

Instagram @camilacoelho

Σίγουρα, κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Ωστόσο, πολλές από εμάς θα θέλαμε κάποιο στοιχείο στην εμφάνιση μας να ήταν λίγο διαφορετικό. Πολλές γυναίκες, για παράδειγμα, θα ήθελαν να έχουν μεγαλύτερα και πιο ζουμερά χείλη. Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

Ξεχωρίσαμε πέντε εύκολα και χρήσιμα tips, τα οποία θα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται  πιο σαρκώδη.

Μη ξεχνάτε να κάνετε απολέπιση χειλιών

Στα καταστήματα θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία από lip scrubs, τα οποία θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας. Με την απολέπιση θα καταφέρετε να απομακρύνετε τα πετσάκια που δημιουργούνται στα χείλη –συνήθως από το κρύο- και τα χείλη σας θα είναι πάλι απαλά. Στη συνέχεια, μη ξεχάσετε να τα ενυδατώσετε με ένα καλό lip balm.

Χρησιμοποιήστε μία nude βάση

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι χειλιών σε nude απόχρωση για να κάνετε το περίγραμμα των χειλιών σας. Καθώς σχεδιάζετε το περίγραμμα, μπορείτε να ξεφύγετε ελάχιστα από το σχήμα τους. Θα πρέπει όμως να προσέξετε πολύ και να μην το παρακάνετε.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις κραγιόν

Οι σκουρόχρωμοι τόνοι κραγιόν, αντί να προσθέτουν όγκο, δείχνουν τα χείλη σας πιο μικρά,  Άρα, δεν είναι ιδανικοί αν θέλετε να δείχνουν σαρκώδη.

Χρησιμοποιήστε lip gloss

Ακόμη κι αν δεν τα συμπαθείτε ιδιαιτέρως, τα lip gloss είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Προτιμήστε απαλές αποχρώσεις του ροζ ή του ροδακινί, και φυσικά φροντίστε να μην το παρακάνετε με την ποσότητα.

Τονίστε το λακκάκι επάνω από τα χείλη σας

Το μυστικό για να δείχνουν τα χείλη σας μεγαλύτερα είναι να εφαρμόσετε λίγο concealer στο λακκάκι κάτω από τα χείλη σας, που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το κέντρο των χειλιών σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.