Πώς θα διατηρήσεις αναλλοίωτο το μαύρισμα σου όσο περισσότερο γίνεται
Instagram @leoniehanne

Είναι ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε κάθε χρόνο να φτάσει το καλοκαίρι και είναι αυτό που σκεφτόμαστε τις χειμωνιάτικες ημέρες στο γραφείο όταν ξεφεύγει το μυαλό μας. Μας κάνει να νιώθουμε πολύ όμορφες και περισσότερο sexy. Ο λόγος για το μαύρισμα. Καθώς οδεύουμε προς το τέλος του καλοκαιριού -εννοείται δεν λέμε ακόμα καλό χειμώνα- και αφού έχουμε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία νέα σημαντική πρόκληση. Ωραία, αποκτήσαμε το πολυπόθητο μαύρισμα στις διακοπές. Πώς θα το διατηρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται;

Αρχικά, don’t panic. Πλέον υπάρχουν τρόποι που μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας χωρίς να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τρία εύκολα και έξυπνα tips που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε το exotic μαύρισμα μας αναλλοίωτο για καιρό ακόμα.

1- Ενυδάτωση

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πως στον κόσμο της ομορφιάς, η ενυδάτωση θα είναι πάντα η Νο1 και πιο σημαντική συμβουλή για τα πάντα. Επιδερμίδα, μαλλιά, νύχια. Εκτός από την κατανάλωση του νερού όμως, για να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας χρειάζεται να χρησιμοποιούμε συστηματικά, τότε κατά τη διάρκεια όσο και μετά τις διακοπές μας, after sun προϊόντα. Τα σπρέυ, οι λοσιόν και τα τζελ για μετά τον ήλιο ενυδατώνουν εις βάθος την επιδερμίδα μας και κλειδώνουν το μαύρισμα μας ώστε αυτό να διαρκέσει περισσότερο. Εκτός από after sun όμως, χρειάζεται να χρησιμοποιούμε κρέμες σώματος που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση.

2- Απολέπιση

Και ποια γυναίκα δεν αγαπά την απολέπιση; Τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανοίγει τους πόρους και προετοιμάζει την επιδερμίδα μας για την ενυδάτωση. Ωστόσο μετά τις διακοπές εάν θέλουμε να διατηρήσουμε το μαύρισμα μας καλό είναι να αντικαταστήσουμε το κλασικό scrub μας με ένα που έχει λεπτούς κόκκους και να μην ασκούμε μεγάλη πίεση στην επιδερμίδα μας.

3- Self tan

Αφού έχουμε ακολουθήσει τα παραπάνω βήματα και το μαύρισμα μας έχει ξεκινήσει να υποχωρεί σιγά σιγά, μπορούμε να ακολουθήσουμε έναν πιο εύκολο τρόπο. Να χρησιμοποιήσουμε δηλαδή self tan προϊόντα που θα τονίσουν την ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα μας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα