Πώς θα αποκτήσεις ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα μόνη σου στο σπίτι

Instagram @brittanyxavier

Μαύροι κύκλοι, σακούλες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, το γνωστό “πόδι της χήνας”. Η επιδερμίδα μας στην περιοχή των ματιών είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητη και κάθε μικρή ή μεγαλύτερη ατασθαλία που μπορεί να κάνουμε αποτυπώνεται επάνω της, κάνοντας μας να μοιάζουμε κουρασμένες ακόμα κι όταν δεν είμαστε.

Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας ό,τι χρειάζεται και να εξαφανίσουμε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες. Η πιο πρόσφατη δική μας ανακάλυψη είναι η νέα συσφιγκτική και αντιρυτιδική μάσκα ματιών από υδροτζέλ για πλήρη αναδόμηση της περιοχής των ματιών, Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. 

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της είναι μια εξαιρετικά πλούσια «πηγή πεπτιδίων» που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, το «πόδι της χήνας» και τους μαύρους κύκλους και ταυτόχρονα, ενυδατώνει και ανακουφίζει το αφυδατωμένο δέρμα.

Κυκλοφορεί σε οικονομική συσκευασία βάζου με 30 ζευγάρια patches / 60 τεμάχια, οπότε ανάλογα με τις ανάγκες σας είτε την χρησιμοποιείτε ως μηνιαία εντατική θεραπεία είτε εφαρμόζετε 2-3 φορές την εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Η περιοχή κάτω από τα μάτια θα γίνει πιο σφριγηλή και ανανεωμένη, ενώ οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες θα σβήσουν απαλά και όλη η περιοχή γύρω από τα μάτια θα αποκτήσει περισσότερη ελαστικότητα και άνεση. Επίσης, η νέα Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και την πιο ευαίσθητη.

Γιατί είναι η δράση της τόσο άμεση;

Η Peptides Spring Hydra-Gel Εye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. περιέχει τα Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-4, Oligopeptide-29 και Oligopeptide-32, στοιχεία που προσφέρουν άμεση σύσφιξη και συμβάλουν τόσο στην πρόληψη σχηματισμού των λεπτών γραμμών όσο και στη μείωση των υφιστάμενων ρυτίδων.

Επίσης, το εξαπεπτίδιο Acetyl Hexapeptide-8 που περιέχει προσφέρει λείανση των ρυτίδων, ενώ τα Copper Tripeptide-1 και Palmitoyl Pentapeptide-4 μας προσφέρουν όλη την ενυδάτωση που χρειαζόμαστε καθώς ωθούν τον οργανισμό να παράγει με φυσικό τρόπο το δικό του υαλουρονικό οξύ. Η Αλλαντοΐνη που υπάρχει στα συστατικά της Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches μάσκας ματιών της YOUTH LAB. προλαμβάνει την αφυδάτωση, αφού αποκαθιστά άμεσα τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας και καταπραΰνει την περιοχή των ματιών, ανακουφίζοντας άμεσα από τους ερεθισμούς.

Η Peptides Spring Hydra-Gel Eye Patches μάσκα ματιών της YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένη, ενώ δεν περιέχει παραβένες, γλουτένη, σιλικόνη, παραφινέλαιο και φαινοξυαιθανόλη.

Πώς θα την χρησιμοποιήσετε;

Μέσα στη συσκευασία της μάσκας θα βρείτε μία σπάτουλα, την οποία θα χρειαστείτε για να ανασηκώσετε με απαλές κινήσεις κάθε patch. Να θυμάστε πως κάθε patch είναι για μία μόνο χρήση. Αφού έχετε καθαρίσει λοιπόν την επιδερμίδα σας, τοποθετήστε το κάθε patch στην περιοχή κάτω από κάθε μάτι.

Παρακάτω στο σχήμα θα δείτε με ποιον τρόπο θα πρέπει να τοποθετήσετε τα patches ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Μπορείτε να εστιάσετε δηλαδή είτε στις λεπτές γραμμές και στις ρυτίδες κάτω από τα μάτια είτε στο «πόδι της χήνας».

Αφού έχετε εφαρμόσει τα patches, αφήστε να δράσουν 20-30 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τα. Με το προϊόν που έχει μείνει επάνω στην επιδερμίδα σας, κάντε ταμποναριστές κινήσεις μέχρι αυτό να απορροφηθεί ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Συνεχίστε να κάνετε αυτή τη διαδικασία καθημερινά ως μηνιαία θεραπεία ή όσο συχνά πιστεύετε πως το χρειάζεστε.

Διανέμεται σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, σε online φαρμακεία, στα Carelab by Attica & στο e-shop της YOUTH LAB.: www.youthlab.com.