Πώς θα αποφύγεις το τρίψιμο των μηρών το καλοκαίρι; 3 τρόποι που θα σου λύσουν τα χέρια

Instagram @amyseder

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με μεσογειακό τύπο σώματος και αγαπάς τις καμπύλες σου, κάθε καλοκαίρι έχεις να αντιμετωπίσεις μία μεγάλη πρόκληση. Το chub rub ή τρίψιμο μηρών. Ναι, είναι εκείνος ο ενοχλητικός ερεθισμός που προκαλείτε ανάμεσα στους μηρούς μας όταν περπατάμε και που πολλές φορές δημιουργεί πληγές, κοκκινίλες ή και το γνωστό σε όλες μας σύγκαμα.

Ευτυχώς για όλες μας βέβαια υπάρχει τρόπος να αποφύγουμε αυτό το εκνευριστικό τρίψιμο στους μηρούς, αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω tips.

1- Βαζελίνη

Αυτός είναι ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, άπλωσε στους μηρούς σου βαζελίνη, καθώς αυτή έχει την ιδιότητα να γλιστράει και δεν θα σου προκαλέσει ερεθισμούς.

2- Ταλκ

Είναι το trick που σίγουρα σου έχει πει η μαμά και η γιαγιά σου καθώς είναι η πιο παραδοσιακή μέθοδος. Το ταλκ απορροφά αμέσως την περιττή λιπαρότητα από την περιοχή των μηρών σας και κάνει την -κατά τα άλλα- ενοχλητική τριβή να είναι ανεπαίσθητη. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις το ταλκ πάντα μέσα στη τσάντα σου και να το ανανεώνεις όποτε χρειαστεί.

3- Σορτς

Κι όμως, ένα υφασμάτινο σορτς χωρίς ραφές μπορεί να κάνει θαύματα εάν το φορέσεις κάτω από το φόρεμα σου. Δεν θα φαίνεται καθόλου, θα σε κάνει να ξεχάσεις τον ερεθισμό των μηρών, ενώ εάν είναι και ψηλόμεσο θα κάνει τη σιλουέτα σου να μοιάζει ακόμα καλύτερη.