Ποιος σας λέει ότι το μανικιούρ σε παλ τόνους δεν μπορεί να είναι φαντασμαγορικό;

photo by instagram.com/overglowedit/

Το απλό, ουδέτερο και φίνο μανικιούρ μπορεί να κάνει την έκπληξη με την εμφάνιση και διάστασή του.

Μέσα στην παλ λογική τα νύχια που δεν υπερβάλλουν με το χρώμα, αλλά και το σχέδιο δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν ενδιαφέρον.

Οι nail experts βρίσκουν τρόπους να εντυπωσιάζουν το φανατικό κοινό τους με ευφάνταστες λεπτομέρειες, που δίνουν μια έξυπνη κι αλλιώτικη πινελιά στο συνηθισμένο παλ χρώμα βερνικιού.

Κάντε ένα scroll down στις προτάσεις που συγκεντρώθηκαν εδώ και σίγουρα θα σας δώσουν αφορμή για να κλείσετε το επόμενο μανικιούρ σας.

Diamond Nails

H Betina Goldstein είναι η βασίλισσα των μινιμαλιστικών νυχιών και αυτη η απλή, αλλά υπερλαμπερή πρόταση το αποδεικνύει ακόμα περισσότερο. Μια τέλεια επιλογή τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις με τζιν και πουκάμισο, όσο και για τις βραδινές μ’ ένα total black φόρεμα.

HOLO-day spirit

Τα νύχια δεν είναι από τη φύση τους εξαιρετικά λαμπερά, επομένως μια τέτοια διάσταση σ’ αυτά δίνει το έναυσμα για να μπείτε από νωρίς στο Christmas mood. Θα το έβλεπα να φοριέται υπέροχα και τα πρωϊνά στο γραφείο.

French mani

Κλασσική κι αγαπημένη αξία το γαλλικό στα νύχια είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που δεν θέλεται πολλά. Ωστόσο, αυτό το γαλλικό μ’ αυτή τη γραμμή, που είναι τόσο λεπτή κάνει τη διαφορά. Αν είστε λοιπόν του γαλλικού, δοκιμάστε το!

Να βρίσκετε πάντα τις δικές σας άκρες στην εποχή.