Ποιος μας λέει ότι πρέπει να ταιριάζει απόλυτα το χρώμα των φρυδιών μ’ αυτό των μαλλιών;

Από πάντα και για πάντα οι σταρ του Χόλιγουντ δίνουν την αφορμή να δημιουργηθούν beauty trends. Συχνά λοιπόν παρατηρούμε τι συμβαίνει γύρω από τα φρύδια των πιο λαμπερών it girls του πλανήτη.

Τα πιο δημοφιλή κορίτσια της ομορφιάς και του στυλ όχι απλά δεν κομποζάρουν το χρώμα των φρυδιών μ’ αυτό των μαλλιών, αλλά πάνε κόντρα σε κανόνες και επιλέγουν συνειδητά τις αντιθέσεις μεταξύ τους.

Η Κάρα Ντελεβίν είναι μία απ’ αυτές τις ενδιαφέρουσες περσόνες της παγκόσμιας κοινότητας beauty, που από πάντα προτιμάει να φιγουράρει το ξανθό στα μαλλιά της με έντονο μαύρο στα φρύδια της και πολύ (μας) αρέσει.

Τώρα, αν είχαμε όμως μια Κάρα με ξανθά φρύδια και μαύρα μαλλιά θα είχαμε και μια δεύτερη σκέψη (για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας)!

Στην πραγματικότητα, ένα απόλυτα ταιριαστό λουκ φρυδιών – μαλλιών που κομποζάρει φίνα και όμορφα είναι αυτό που δεν φαίνεται στημένο κι επιτηδευμένο. Είναι προτιμότερο και πιο stylish λύση (χωρίς καμία δόση υπερβολής) λοιπόν να υπάρχει μια μικρή αντίθεση όπως αυτή που παρατηρούμε στην ηθοποιό Κλόι Μορέτζ.

Εμάς πάντως εδώ μας αρέσουν τα σκούρα φρύδια σε συνδυασμό με τα ανοιχτά μαλλιά κι έχουμε μια μικρή συμβουλή για όσες έχουν ανοιχτότερα φρύδια από τα μαλλιά και θέλουν κάπου να το ισορροπήσουν. Δοκιμάστε να περάσετε σ’ αυτά μολύβι σε έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα