Ποιο προϊόν θα είχε η Rachel Green από τα Φιλαράκια στο νεσεσέρ της; H Jennifer Aniston το αποκάλυψε

Rich Fury/Getty Images

Μπορεί η σειρά Friends να «έριξε αυλαία» πριν από 15 χρόνια, η Rachel Green όμως παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα αγαπημένα μας style icons. Από το καθαρά 90s στιλ της, μέχρι το κούρεμα The Rachel, ο χαρακτήρας της Jennifer Aniston συνεχίζει να μας δίνει έμπνευση κάθε φορά που βλέπουμε σε επαναλήψεις τα επεισόδια. Εκτός από αυτά βέβαια, ξεχωρίζουμε και το φυσικό, σε κυρίως γήινες αποχρώσεις μακιγιάζ που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο παρελθόν, οι makeup artists της σειράς έβαφαν τις περισσότερες φορές τα χείλη της με ένα συγκεκριμένο κραγιόν. «Το κραγιόν Paramount της MAC. Ήταν μία καφεκόκκινη απόχρωση. Αυτό θυμάμαι ότι ήταν το κραγιόν μου στα Φιλαράκια».

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Popsugar, η δημοσιογράφος ρώτησε την Jennifer ποιο προϊόν ομορφιάς φαντάζεται πως θα είχε η Rachel πάντα στην τσάντα της και η ηθοποιός ανέφερε ξανά το συγκεκριμένο κραγιόν: «Αυτή είναι μια πολύ εύκολη ερώτηση! Το κραγιόν Paramount της MAC!».

Η MAC κυκλοφορεί ακόμα το κραγιόν Paramount και μπορείτε να το κάνετε δικό σας από εδώ ή με μία επίσκεψη στα καταστήματα της MAC.