Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Emma Stone

Το άρωμα είναι μέρος του στιλ και της προσωπικότητας μας. Κάθε γυναίκα έχει ως στόχο να ανακαλύψει κάποια στιγμή το άρωμα που πρόκειται να γίνει σήμα κατατεθέν  της. Μέχρι τότε όλες μας κάνουμε δοκιμές μέχρι να καταλήξουμε στο άρωμα που θα έχουμε πάντα μαζί μας.

Μία καλή λύση όμως που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας είναι να ψάξουμε ποια αρώματα αγαπούν οι celebrities ή οι fashionistas που ξεχωρίζουμε. Εμείς μάλιστα ανακαλύψαμε ποιο είναι το αγαπημένο άρωμα της Emma Stone και έχουμε ενθουσιαστεί.

Όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της, δεν αποχωρίζεται ποτέ το άρωμα Gardénia του γαλλικού οίκου Chanel. Η Emma Stone μάλιστα το έχει πάντα μαζί μέσα στη τσάντα της ενώ δεν ξεχνά να το πάρει μαζί της όταν ταξιδεύει. Ο λόγος είναι πως θέλει να ψεκάζει το μαξιλάρι της όπου κι αν μείνει, καθώς τη βοηθά να χαλαρώνει και να νιώθει πιο άνετα.

Το Gardénia του οίκου Chanel κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2016 και από τότε το έχουν λατρέψει πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα λουλουδένιο άρωμα, το οποίο περιέχει άρωμα από πράσινα φύλλα, γαρδένια, καρύδα, βανίλια και φρούτα.

Gardénia Eau de Parfum Chanel

 

 

[ap-read-more post=”641766″]

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα