Ποιο είναι το καλύτερο χρώμα να βάψετε φέτος το καλοκαίρι τα μαλλιά σας; Ο hair stylist Σπύρος Σαμοϊλης απαντά!

Κάθε σεζόν σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα: Τι χρώμα να βάψουμε τα μαλλιά μας, ώστε να ανανεώσουμε το look μας, σύμφωνα με την εποχή; Το καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να θέλουν να ανοίξουν το χρώμα των μαλλιών τους, επιλέγοντας κατά κύριο λόγο τις ξανθές αποχρώσεις. Είναι όμως αυτή η πιο σωστή επιλογή;

Ο αγαπημένος μας hairstylist Σπύρος Σαμοϊλης ανέλαβε να μας λύσει όλες τις απορίες.  «Το καλοκαίρι όλα τα κορίτσια θέλουν να ανοίξουν τα μαλλιά τους, εγώ όμως υποστηρίζω το αντίθετο. Οι ελληνίδες είναι κατά κύριο λόγο μελαχρινές και μαυρίζουν εύκολα, γρήγορα και πολύ, για αυτό θεωρώ πως πρέπει αυτή την εποχή πρέπει να τα σκουραίνουν. Για αρχή, ο ήλιος και η θάλασσα κάνει το χρώμα να ανοίγει, οπότε αν ξεκινήσουν με μία πολύ ανοιχτή βάση, μετά από λίγες ημέρες διακοπών, το χρώμα θα έχει ανοίξει υπερβολικά. Αυτό το τόσο βαθύ μαύρισμα δεν ταιριάζει με τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά, δεν κολακεύει», μας είπε και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

samoilis mairiboo ntoretta

Συμπέρασμα: Σκουρύνετε τα μαλλιά σας τώρα και από Σεπτέμβρη πειραματίζεστε με τα πιο έντονα και «δύσκολα» χρώματα, όπως το ξανθό ή το κόκκινο, καθώς τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να τα διατηρήσετε ζωντανά.

Διαβάστε επίσης:

How-To: Η Olivia Palermo έκανε τις πιο τέλειες, edgy πλεξίδες και σας λέμε ακριβώς πώς θα τις κάνετε και εσείς

Το μόνο προϊόν ομορφιάς που χρειάζεται να έχετε μαζί σας στις διακοπές

Τα αντηλιακά προσώπου που πρέπει να έχετε μαζί σας στις διακοπές

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram