Ποια εταιρία έφτιαξε custom made βερνίκι νυχιών για την Olivia Palermo και γιατί;


Το ότι η Olivia Palermo λατρεύει το κόκκινο μανικιούρ το ξέραμε. Σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες, η όμορφη fashionista εμφανίζεται με λαμπερό κόκκινο στα νύχια. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως το κόκκινο απλά της φτιάχνει τη διάθεση και πως το χειμώνα επιλέγει πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντό ενώ το καλοκαίρι φωτεινά κόκκινα που ταιριάζουν με το μαύρισμα.

Δείτε εδώ ένα τέλειο κόκκινο βερνίκι

Σαν δώρο για τον αρραβώνα της με τον Johannes Huebl, η Βρετανική εταιρία βερνικιών Nails.inc, έφτιαξε τρείς custom αποχρώσεις βερνικιών αποκλειστικά για την Olivia κι εκείνη τις μοιράστηκε μαζί μας στο Instagram. Η πρώτη είναι ένα λαμπερό κόκκινο και ονομάζεται «Olivia», η δεύτερη ένα σκούρο σχεδόν μαύρο χρώμα και λέγεται «Johannes» ενώ η τρίτη είναι ένα μπορντό που ονομάζεται «Bride to be». Μόλις τις είδαμε ένα τεράστιο awwwwww έφυγε από το στόμα μας αλλά ανακαλύψαμε και άλλα πράγματα μπαίνοντας στο Nailsinc.com.

9b792632a14d11e3ae9a1228b1086cfb_8

Μπορεί η Olivia Palermo να έλαβε τέτοιο δώρο γιατί… ε, είναι η Olivia Palermo, αλλά και εμείς μπορούμε να φτιάξουμε τα δικά μας, custom βερνίκια και να διαλέξουμε από την απόχρωση και το μπουκάλι ως και το όνομα. Αν ωστόσο θέλετε απλά ένα όμορφο λαμπερό κόκκινο Nails.inc βερνίκι δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα καταστήματα Sephora (Sephora.gr) και να βρείτε το δικό σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα