5 τρικ για να ανανεώσετε το makeup σας στη μέση του πάρτι μέσα σε δευτερόλεπτα
Pixelformula

Η μέρα που όλοι περιμέναμε –aka το Σάββατο- είναι επιτέλους ξανά εδώ και αυτό σημαίνει ένα πράγμα: έξοδοι, πάρτι, ποτά και χορός. Ειδικά όταν αυτά συμβαίνουν μέχρι το πρωί, πρέπει να έχουμε μαζί μας μερικά απαραίτητα προϊόντα για να δείχνουμε υπέροχες μέχρι το ξημέρωμα. Με τις συνήθως μικρές όμως βραδινές τσάντες, είναι σχεδόν αδύνατο να χωρέσουν όλα εκείνα που θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας για παν ενδεχόμενο. Στην καλύτερη περίπτωση να χωρέσουν ένα κραγιόν και ένα μολύβι αλλά εμείς ξέρουμε πως θα τα χρησιμοποιήσετε για να ανανεωθείτε στο λεπτό.

Τονίστε τα φρύδια σας

Το πρόσωπό δείχνει άμεσα ανανεωμένο με τονισμένα φρύδια και μπορείτε εύκολα να το κάνετε με το καφεέ μολύβι ματιών σας. Μια πολύ ελαφριά γραμμή σε κάθε φρύδι αρκεί. Προσέξτε όμως να βάψετε μόνο τα πυκνά σημεία και φυσικά να σβήσετε με το δάχτυλό σας. Αν τα φρύδια σας είναι πολύ ανοιχτόχρωμα περιοριστείτε μόνο στο τελείωμα των φρυδιών.

Smokey στο λεπτό

Ακόμα κι αν δεν ξεκινήσατε με smokey look μπορείτε να το κάνετε στην τουαλέτα του bar αν έχετε μαζί σας μια μάσκαρα. Σκουπίστε λίγο το βουρτσάκι της, ακουμπήστε την ελαφρά στο κάτω βλέφαρο και σβήστε με το δάχτυλό σας κάνοντας απαλές κινήσεις προς την εξωτερική γωνία. Θα τονίσετε άμεσα τα μάτια σας και θα έχετε το πιο sexy αποτέλεσμα.

BADgal BANG! mascara, Benefit

Λάμψη στο βλέμμα

Μια μόλις σταγόνα από το nude lip gloss σας σε κάθε βλέφαρο θα δώσει άμεση λάμψη και θα σας κάνει να δείχνετε πιο φρέσκια. Μπορείτε μάλιστα να το χρησιμοποιήσετε και στα ζυγωματικά σας για sexy γυαλάδες. Απλά βάλτε ελάχιστη ποσότητα στο δάχτυλό σας και ταμπονάρετε στο κινητό βλέφαρο για βλέμμα που ακτινοβολεί. Μόνο προσέξτε να αποφύγετε τις βλεφαρίδες σας.

Smokey touch up

Δεν χρειάζεστε όλες τις σκιές σας για να ανανεώσετε το smoky look σας. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών και τα δάχτυλά σας για να ανανεώσετε τη σκούρα σκιά γύρω από τα μάτια σας και περάστε το και από το εσωτερικό του κάτω βλεφάρου για περισσότερη ένταση. Απλά τραβήξτε μια χοντρή γραμμή και μουντζουρώστε τη είτε με τα δάχτυλα είτε με το ειδικό σφουγγαράκι στην άκρη του πινέλου.

Khôl μολύβι Yeux de Guerlain

Ρουζ χωρίς το ρουζ

Για χρώμα και λάμψη υγείας στα μάγουλα δεν χρειάζεστε ρουζ αν έχετε μαζί σας ένα έντονο κραγιόν. Ελάχιστη ποσότητα θα δώσει χρώμα και στα μάγουλά σας και μάλιστα με το πιο φυσικό τελείωμα. Περάστε το κραγιόν από τα δάχτυλά σας, χαμογελάστε πλατιά και στη συνέχεια ταμπονάρετε στα μήλα σας. Τέλος, σβήστε με κυκλικές κινήσεις προς τους κροτάφους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα