Ορίστε γιατί πρέπει να βάλετε το τσάι του Ολύμπου στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας

Αν λατρεύετε να πίνετε τσάι του βουνού, ήρθε η στιγμή να το εντάξετε και στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας.

Ο Όλυμπος, το υψηλότερο βουνό της Ελλάδας με μοναδική μυθική γοητεία, η φήμη του οποίου αντηχεί παγκόσμια, χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλούσια βιοποικιλότητα – φιλοξενεί 1,700 είδη φυτών, κάποια από τα οποία είναι σπάνια  ή τοπικά ενδημικά, είδη που δεν μπορούν να εντοπιστούν σε κανένα άλλο σημείο του κόσμου. Σε αυτή την πλούσια χλωρίδα εντάσσεται το Τσάι του Ολύμπου που φύεται στους πρόποδες του φημισμένου ορεινού όγκου.

Η λατινική ονομασία του, Sideritis scardica, έχει ρίζες στη λέξη σίδηρος, παραπέμποντας στην πεποίθηση του παρελθόντος ότι το φυτό έχει την ιδιότητα να επουλώνει πληγές που είχαν προκληθεί από σιδερένια όπλα.

314_KORRES_OLYMPUS_TEA_FIELD

Η μυθική γοητεία του Ολύμπου και οι μοναδικές ιδιότητες του Τσαγιού που φύεται στους πρόποδές του συγκεντρώνονται σε μία νέα σειρά καθαρισμού προσώπου της Κορρές με anti-pollution, αντιοξειδωτική και αποτοξινωτική δράση. Δύο διαφορετικά προϊόντα καθαρισμού- leave-on γαλάκτωμα και αφρώδης κρέμα – αφήνουν το δέρμα καθαρό, απαλό, με μοναδική αίσθηση φρεσκάδας.

ΤΣΑΪ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ_Η ΣΕΙΡΑΣτο πλαίσιο του δικτύου ηθικών συνεργασιών της Κορρές, το Τσάι του Ολύμπου που αξιοποιείται στη νέα ομώνυμη σειρά καθαρισμού προσώπου, καλλιεργεί αποκλειστικά με βιολογικές μεθόδους η οικογένεια Χαλκιά στο χωριό Καρυά Ολύμπου. Οι εκτάσεις καλλιέργειας στους πρόποδες αποτελούν συνέχεια του βουνού, αναπόσπαστο κομμάτι του ορεινού όγκου και της μαγευτικής τοποθεσίας. Η οικογένεια Χαλκιά είναι πρωτοπόρος στη συγκεκριμένη καλλιέργεια, καθώς για πρώτη φορά ενέταξε το Τσάι του Ολύμπου σε οργανωμένη βιολογική καλλιέργεια, αποτρέποντας την άγρια συλλογή του – πρακτική υπεύθυνη για την ελαχιστοποίηση της διασποράς των άγριων πληθυσμών του φυτού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Beauty Routine: Η Jennifer Aniston δεν πέφτει για ύπνο χωρίς να ακολουθήσει αυτά τα βήματα

Βρήκαμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που φοράει η Τατιάνα Στεφανίδου για σαγηνευτικό βλέμμα

Survivor: Τα προϊόντα με βάση καρύδα που οι παίκτες θα ήθελαν πολύ να έχουν στο παιχνίδι

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram