ΟΜG! Η Charlize Theron μας άφησε άφωνους με το νέο της hair look

Instagram @charlizeafrica

Ανέκαθεν η Charlize Theron ήταν άξια θαυμασμού και δεν εννοούμε μόνο για το στιλ και για τους πειραματισμούς που τολμά να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση. Μπορεί η ηθοποιός να είναι εκθαμβωτική, όμως η προσωπικότητα της είναι αυτή που λάμπει περισσότερο.

Είναι ταλαντούχα, τσαλακώνεται εύκολα για τους ρόλους που υποδύεται (βλ. την ταινία Monster) αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, αν αυτές δεν αφορούν κάποια ταινία. Όταν όμως αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή αυτή είναι συνήθως πολύ μεγάλη, είτε αφορά κάποιο ρόλο είτε όχι!

Τώρα όμως δεν μιλάμε μόνο για μία απλή αλλαγή αλλά για μεταμόρφωση κυριολεκτικά!

Τα τελευταία χρόνια τα ξανθά μαλλιά, είτε καρέ είτε pixie cut ήταν το signature look της. Φαίνεται όμως πως τώρα τόλμησε να κάνει κάτι άλλο σ’ αυτά, που ειλικρινά δεν περιμέναμε και εννοείται πως η επιλογή της πολύ μας άρεσε και μάλιστα ελπίζουμε να την κρατήσει.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Στις δύο φωτογραφίες που ανέβασε ποζάρει  με σγουρά, ginger καρέ μαλλιά, τα οποία υιοθέτησε για τις ανάγκες του ρόλου της στην καινούργια ταινία του Netflix ”School for Good and Evil’’.

Εμάς πάντως ψηφίζουμε να την κρατήσει και μετά την ταινία! Πως σας φαίνεται εσάς;