Οι πιο απίθανες αποχρώσεις ξανθών μαλλιών για να διαλέξετε ανάλογα με την επιδερμίδα σας

Η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης ξανθού που να ταιριάζει όμορφα στην επιδερμίδα σας θέλει μια σχετική έρευνα. Σας συγκεντρώσαμε λοιπόν μερικές από τις καλύτερες αποχρώσεις μαλλιών για να επιλέξετε ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Θερμό ξανθό της καραμέλας

Τα ξανθά μαλλιά, που έχουν θερμούς και γλυκούς υποτόνους, που θυμίζουν  καραμέλα, ταιριάζουν τέλεια σε όσες καστανές έχουν πιο σκούρα επιδερμίδα και θέλουν να κατευθυνθούν σιγά – σιγά προς το ξανθό.

Ξανθό μελί

Τα μελί μαλλιά αναδεικνύουν ιδανικά τις πιο θερμές επιδερμίδες με ροζ και πορτοκαλί υποτόνους. Προσφέρουν μια γλυκύτητα στο πρόσωπο και δημιουργούν ένα πιο λαμπερό και γλυκό αποτέλεσμα.

Ξανθό platinum

Η Lady Gaga είναι το απόλυτο είδωλο για την απόχρωση αυτή. Η λευκή επιδερμίδα με τους θερμούς υποτόνους δημιουργούν τον τέλειο καμβά για τα ψυχρά ξανθά μαλλιά της. Είναι ένα τολμηρό και έντονο look που τραβάει πάντα όλα τα βλέμματα πάνω του.

View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ξανθό Silver

Μια απόχρωση που έχει γίνει trend το τελευταίο διάστημα. Οι πιο θερμές επιδερμίδες που έχουν σκουρόχρωμα φρύδια ή έντονα χαρακτηριστικά θα την λατρέψουν καθώς δημιουργεί την τέλεια ισορροπία.

View this post on Instagram

A post shared by HairLux.pl (@hairluxpl)

Ξανθό creamy

Τα μαλλιά της Anya Taylor-Joy είναι το ονειρεμένο creamy blonde. Ένα χρώμα που πλησιάζει το λευκό και ταιριάζει πολύ με την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Είναι όσο ισορροπημένο χρειάζεται ως προς τις κίτρινες, γκρι και ψυχρές αποχρώσεις.

Ξανθό λευκό platinum

Αν έχετε σκούρα επιδερμίδα και θέλετε να δοκιμάσετε ένα extreme ξανθό χρώμα, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Τα λευκά platinum μαλλιά κάνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου να ξεχωρίζουν και προσφέρουν ένα μοναδικό look σε κάθε γυναίκα.