Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τα πιο σέξι χείλη του Hollywood

photo by instagram/haileybieber

Στις παρέες του Hollywood μιλούν για ωραία χείλη, ρίχνουν στη συζήτηση τα lip fillers, τοποθετούν τα κραγιόν σε περίοπτη θέση και συζητούν για τις celebrities που ξεχωρίζουν γι’ αυτά.

Angelina Jolie

Τα χείλη της Angelina Jolie είναι σέξι κατά γενική ομολογία. Οι ειδικοί τα συναντούν μπροστά τους ξανά και ξανά, αφού οι πελάτισσές τους τα λατρεύουν.

Adriana Lima

Η Adriana έχει ένα απίστευτο σχήμα χειλιών, καθώς είναι όσο σαρκώδη χρειάζεται, η αναλογία του άνω και του κάτω χείλους της είναι άψογη και η κορυφή τους, το Cupid’s bow δηλαδή, δημιουργεί την τέλεια διάσταση τους.

Kylie Jenner

Τα πιο διάσημα χείλη ανήκουν στην οικογένεια Kardashian-Jenner, καθώς υπάρχουν πολλά μεγέθη και σχήματα. Της Kendall είναι πιο φυσικά, ενώ η Kylie είναι γνωστή όχι μόνο για τα lip kits της, αλλά και για τα σαρκώδη χείλη της.

Rosie Huntington-Whiteley

H Rosie έχει από τα πιο συμμετρικά και ιδανικά για πολλές γυναίκες χείλη του Hollywood. Είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί ένας ειδικός να πετύχει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και να φαίνεται πολύ φυσικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Rihanna

Η Rihanna έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό σχήμα χειλιών που αρκετές γυναίκες αγαπούν και θέλουν, καθώς και τα δύο χείλη της είναι πλούσια και σε συνδυασμό με την έντονη κορυφή τους, φαίνονται υπέροχα χωρίς ίχνος υπερβολής.

Jessica Biel

Τα χείλη της Jessica Biel άρχισαν πρόσφατα να δέχονται μεγάλη αναγνώριση και να έχουν ζήτηση στους ειδικούς. Αποτελούν το κατάλληλο πάντρεμα φυσικότητας, ισορροπίας και μεγέθους, πετυχαίνοντας έτσι ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Jennifer Lopez

Πολλοί ειδικοί λατρεύουν τα χείλη της JLo, επειδή είναι πολύ φυσικά, ούτε πολύ μεγάλα, αλλά κι ούτε μικρά, καθόλου υπερβολικά φτιαγμένα και της χαρίζουν ένα γλυκό, αλλά και σέξι look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)