Ο Νικόλας Βιλλιώτης προτείνει το πιο εύκολο καλοκαιρινό χτένισμα

Ο Νικόλας Βιλλιώτης, hair & color expert της Garnier -αλλά και της καρδιάς μας- δεν συμπαθεί τα εξεζητημένα χτενίσματα, ειδικά το καλοκαίρι. «Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι απλά, μπάνιο, θάλασσα και χαλάρωση. Γιατί να παιδεύεστε με τα μαλλιά; Αφήστε τα στην ησυχία τους» μας είπε όταν του ζητήσαμε να μας προτείνει ένα χτένισμα για τι τριήμερο.

«Αυτό που μπορείτε να κάνετε πανεύκολα είναι ένα wet look με μάσκα μαλλιών» προσέθεσε και τα μάτια μας έλαμψαν! Μάσκα μαλλιών; Μα πως; «Λούζεστε, σκουπίζετε, χτενίζετε και περνάτε λίγη μάσκα από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σας με τα δάχτυλα, όχι με χτένα. Η μάσκα θα στεγνώσει και θα δημιουργήσει ένα τέλειο βρεγμένο αποτέλεσμα που θα μυρίζει υπέροχα». Θα σταθούν όμως; Απορήσαμε… «Ναι, βέβαια, η μάσκα είναι λιπαρή και όταν θα στεγνώσει θα σταθεροποιήσει τα μαλλιά χωρίς όμως να τα κάνει σκληρά όπως το ζελέ» μας απάντησε.

Το ίδιο βράδυ το δοκιμάσαμε, λούσαμε τα μαλλιά μας, περάσαμε τη μάσκα και τα αφήσαμε να στεγνώσουν φυσικά. Το αποτέλεσμα; Τέλειο, όπως το περιέγραφε ο Νικόλας και τόσο effortless που σκεφτόμαστε να το ονομάσουμε το it χτένισμα του καλοκαιριού.

Μάσκα μαλλιών, Fructis Goodbye Damage, Garnier 7,87€

Δείτε ακόμα:
Τρυπώσαμε στα παρασκήνια του Taste the Fashion παρέα με τη Garnier και το Νικόλα Βιλλιώτη
Ο Νικόλας Βιλλιώτης και η Garnier απαντούν
Τέλος στην κιτρινίλα των ξανθών μαλλιών χάρη στο Fructis και τη Garnier
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα