Ο οίκος Trussardi γιορτάζει την 100η επέτειο του με τη δημιουργία ενός φανταστικού αρώματος

Με τη νέα σεζόν ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε το νέο σας αγαπημένο άρωμα. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η νέα δημιουργία του οίκου Trussardi! Το άρωμα Trussardi Donna πρωτολανσαρίστηκε το 2011 και σήμερα ανανεώνεται και εξελίσσεται για να γιορτάσει την 100η επέτειο του οίκου. Το νέο Trussardi Donna Eau de Toilette είναι πιο δυναμικό και συναρπαστικό, αποτελώντας πραγματική εξέλιξη μιας παράδοσης μόλις πέντε χρόνων.

Ο οίκος Trussardi είναι ένας από τους λίγους στον κόσμο που συνδυάζουν με επιτυχία το δυναμισμό με τον κλασικισμό, σε μία συνεχή αναζήτηση ενός τρόπου ζωής με διαχρονική κομψότητα. Τα αρώματα του οίκου, το στυλ και ο σχεδιασμός, όλα φέρουν τις αξίες του οίκου, οι οποίες διατηρούνται εδώ και έναν αιώνα υπό το φάσμα της ποιότητας.

trussardi donnaTo ημιδιαφανές τελείωμα του κομψού λευκού μπουκαλιού του Trussardi Donna Eau de Toilette είναι ένα στοιχείο που διαφοροποιεί το μπουκάλι από αυτό του κλασικού Eau de Parfum. Αυτή η διαφορά παραπέμπει φυσικά και στο ότι το  άρωμα έχει ένα πιο απαλό τελείωμα σε σχέση με την οσφρητική δημιουργία του Eau de Parfum. Το μπουκάλι έχει ένα μεταλλικό τελείωμα και στις δύο πλευρές, ενώ το ασημί – μεταλλικό καπάκι με χαραγμένο το λογότυπο του οίκου, επισφραγίζει αυτό το υπέροχο άρωμα.

Το Trussardi Donna EDT ανήκει στην οσφρητική οικογένεια Floral Oriental και δημιουργήθηκε  από τη διάσημη αρωματοποιό Nathalie Lorson. Ένα μίγμα yuzu, κίτρου και φρούτων του νερού συμβάλει στη δημιουργία μιας φρουτώδους, γεμάτης ενέργεια αύρας στις νότες κορυφής. Η θηλυκότητα ξεδιπλώνεται στις νότες καρδιάς μέσα από άνθη πορτοκαλιάς, τσάι γιασεμιού και νούφαρο. Στις νότες  της  βάσης, η αισθησιακή υφή του κέδρου και σανταλόξυλου είναι ελαφρώς εξασθενημένη από τη βανίλια και αναδεικνύεται μέσα από το πατσουλί.

Αν ψάχνατε το νέο σας άρωμα, μόλις το βρήκατε!