Ναι, είναι αλήθεια, η Diane Kruger έβαψε κατά λάθος τα μαλλιά της πορτοκαλί

Η Diane Kruger έχει όμορφα ξανθά μαλλιά που κρυφά ζηλεύουμε. Όταν λοιπόν την είδαμε με κάπως κόκκινα μαλλιά παραξενευτήκαμε αλλά.. είναι η Diane Kruger, μας αρέσει όπως και αν είναι.

Tι συνέβη όμως στα μαλλιά της; Ήθελε μια αλλαγή; Όχι! Η Diane αποφάσισε να κάνει μια θεραπεία μαλλιών στο σπίτι, για λάμψη και κάτι πήγε πολύ πολύ στραβά. Τα μαλλιά της έγιναν πορτοκαλί, ένα φωτεινό πορτοκαλί όπως παραδέχτηκε και δεν ήξερε τι να κάνει. Τηλεφώνησε λοιπόν στον Serge Normandt (OMFG!) και πέρασε από το κομμωτήριό του για μια διόρθωση. Δεν ήταν ωστόσο τόσο απλό. Χρειάστηκαν τρείς επισκέψεις για να καταφέρει να επιστρέψει στο ζηλευτό ξανθό που βλέπετε παρακάτω.

diane kruger ksantha mallia

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν αν και σε αυτό το σημείο πρέπει να δηλώσουμε πως εμάς μας άρεσε με την ελαφρώς κόκκινη απόχρωση. Το ηθικό δίδαγμα είναι να μην επιχειρούμε πράγματα μόνες μας με τα οποία δεν είμαστε βέβαιες για το αποτέλεσμα.. εκτός κι αν είμαστε σταρ του νβεληνεκούς της Diane που έχει τον Serge Normandt στο speed dial του κινητού της.

Δείτε ακόμα:

Μας ρωτήσατε: Μπορώ να απομακρύνω τα μαυράκια από την μύτη μου μου με αυγό;

#DonutNails γιατί είναι Κυριακή και γιατί όχι;

#PinkHairDontCare: 10 + 2 celebrities με ροζ μαλλιά για να αντιγράψετε

Δοκιμάσαμε την μάσκα της Μαρίας Αντουανέτας

Editor’s Choice: H κρέμα Crème Fraîche ® de Beauté της Nuxe