Σας έχουμε το εργαλείο για να πετύχετε το tiktok hack για άψογο γαλλικό μανικιούρ
photo by instagram/samrosenails

Το TikTok έφερε στη φως αυτό το πανέξυπνο και πανεύκολο hack για να πετύχετε το τέλειο γαλλικό μανικιούρ. Δεν χρειάζεστε ούτε πινέλα, ούτε δεξιότητες επαγγελματία. Το μόνο που θα χρησιμοποιήσετε είναι μια σφραγίδα νυχιών από σιλικόνη. Οι σφραγίδες νυχιών χρησιμοποιούνται συνήθως για να δημιουργήσουν στάμπες και περίτεχνα σχέδια στην επιφάνεια των νυχιών. Σε αυτή τη περίπτωση όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθήσετε για να πετύχετε το hack αυτό. Τοποθετήστε στη σφραγίδα δύο στρώσεις από το χρώμα του βερνικιού νυχιών που θέλετε να κάνετε το γαλλικό σας και φροντίστε η ποσότητα να φτάνει για να καλύψει όλη την άκρη του νυχιού σας. Ενώ είναι ακόμα υγρό το βερνίκι, πιέστε τη σφραγίδα στην άκρη του νυχιού σας σε μια γωνία περίπου 30 μοιρών και μετακινήστε το νύχι σας εμπρός πίσω για να καλυφθεί όλη η άκρη. Μόλις δείτε ότι η άκρη είναι έτοιμη, σηκώστε απαλά το δάχτυλο σας και θα πρέπει να έχετε ένα αψεγάδιαστο γαλλικό. Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη φορά, μην αποθαρρυνθείτε, καθώς χρειάζεται λίγη εξάσκηση για να το καταφέρετε. Υπάρχουν διάφορα χρώματα σφραγίδων σιλικόνης που μπορείτε να προμηθευτείτε, αλλά εμείς θα σας προτείναμε να επιλέξετε μια διάφανη σφραγίδα για να μπορείτε να δείτε καθαρά το χρώμα του βερνικιού. 

Σας έχουμε παρακάτω ένα video για να καταλάβετε καλύτερα τη διαδικασία:

@glamourphile##frenchtip ##jeffreybezos ##frenchtipnails ##stamping ##nailstamping ##nailtutorial ##nailstutorial ##frenchnailtutorial ##frenchnailstamping♬ Bezos I – Bo Burnham

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα