Ρομαντικά νύχια για τον Άγιο Βαλεντίνο
instagram.com/heluviee/

Όπως έχουμε ξαναπεί δεν χρειάζεται να γιορτάζουμε ή να είμαστε ερωτευμένοι για να επιλέξουμε ρομαντικά outfit, makeup και μαλλιά για τις 14 Φεβρουαρίου. Αντιθέτως, είναι μια καλή ευκαιρία να επιλέξουμε κάτι διαφορετικό, χρωματιστό, ροζ ή κόκκινο, με καρδιές ή χωρίς, για να διακοσμήσουμε τα νύχια μας.

Έχουμε διαλέξει όμορφα και ρομαντικά nail art looks με πρωταγωνιστές, φυσικά το κόκκινο και το ροζ.

Οι επιλογές είναι πολλές και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το πόσο εύκολο είναι να βρούμε ταλαντούχα άτομα με ένα κλικ στα social media.

Εαν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα παρακάτω look, σας προτείνουμε να προμηθευτείτε λεπτά πινέλα νυχιών και ένα dotting tool, για να σας διευκολύνουν. Όπως και στο μακιγιάζ, τα σωστά εργαλεία βοηθάνε πολύ!

Ροζ με καφέ

Κατάλληλο και για κοντά αλλά και μακριά νύχια, ο συνδυασμός αυτός ξεφεύγει από τα καθιερωμένα με την προσθήκη του καφέ. Οι καρδιές γίνονται πολύ εύκολα με ένα πινελάκι ή dotting tool.

Άσος κούπα

Με έμπνευση από την τράπουλα, μεταμορφώνουμε τα νύχια μας σε κόκκινες καρδιές. Ετοιμάστε το πινέλο σας και το σταθερό σας χέρι!

Inverted καρδιές

Σε αυτό το σχέδιο ίσως χρειαστούμε την βοήθεια τεχνήτριας νυχιών, γιατί είναι αρκετά λεπτομερές το σχέδιο. Μας αρέσει ο έντονος συνδυασμός του κόκκινου με το φούξια.

Γαλλικό από καρδιές

Μας ενθουσιάζει ότι αυτό το εντυπωσιακό γαλλικό με καρδιές είναι τόσο εύκολο να το πετύχουμε. Το βίντεο μας δείχνει ακριβώς τον τρόπο.

Negative space καρδιές

Negative space η τεχνική ζωγραφικής που ζωγραφίζουμε το περίγραμμα του σχεδίου, είναι ένας ευάνταστος τρόπος να ξεχωρίσουν οι ιδιαίτερες καρδιές μας, σε απαλό ροζ.

Ροζ γραμμές

Μια λεπτή ροζ γραμμή στη βάση του νυχιού και μία στην άκρη του, μας συνδέουν με τον Άγιο Βαλεντίνο, λόγω χρώματος, χωρίς υπερβολικά και περίτεχνα σχέδια.

Comme des Garçons καρδιές

Μας αρέσουν αυτές οι διαφορετικές καρδιές με τα μάτια. Μας θυμίζουν το logo της εταιρίας Comme des Garçons.

Γαλλικό με καρδιές

Ένα απλό και όμορφο σχέδιο, βασισμένο στο κλασικό γαλλικό με την προσθήκη της καρδιάς γίνεται πολύ ρομαντικό. Μας αρέσει η εναλλαγή κόκκινο με λευκό.

Ροζ ombré

Αν σας αρέσει το ροζ αλλά όχι οι καρδιές, μπορείτε να δοκιμάσετε ροζ ombré νύχια. Μια πιο εύκολη παραλλαγή από την φωτογραφία είναι να βάψετε ένας τόνο του ροζ σε κάθε νύχι.

Glitter french

Το πιο διαφορετικό και ιδιαίτερο το αφήσαμε για το τέλος και για εσάς που είστε φαν του γκλίτερ! Το συγκεκριμένο θα μπορούσαμε να το φορέσουμε όλο το χρόνο, αλλά με την προσθήκη της καρδιάς, είναι ότι πρέπει για Αγίου Βαλεντίνου!

Σε κάθε περίπτωση, αγαπάμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας κάθε μέρα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα