Οι 2 τάσεις στα νύχια που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα
Credit: Ama Quashie/ Instagram

Το προγραμματισμένο ραντεβού για μανικιούρ πλησιάζει και είστε προς αναζήτηση για το νέο σχέδιο που θα υιοθετήσετε στα νύχια. Εάν το feed σας στα SoMe κατακλύζεται από φωτογραφίες με πολύχρωμα και εντυπωσιακά nail art – το ίδιο συμβαίνει και στο δικό μας feed-, αυτό κάνει τα πράγματα λίγο πιο δύσκολα ώστε να αποφασίσετε ανάμεσα σε τόσες επιλογές που υπάρχουν. Γι’ αυτό το λόγο, ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τις δύο κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ της σεζόν. Πρόκειται για nail designs με “statement” χαρακτήρα που μετατρέπουν τα άκρα στο απόλυτο αξεσουάρ κάθε εμφάνισης. Καθώς οι πρώτοι μήνες του νέου έτους ενδείκνυνται για πειραματισμό με τα trends, είναι η στιγμή να απογειώσετε το λουκ σας προσαρμόζοντας τα νέα δεδομένα στο προσωπικό σας στυλ.

Chrome manicure

Το είδαμε ανάμεσα στα nail arts που ξεχώρισαν στις πασαρέλες της σεζόν SS 2023. Πρόκειται για την εξέλιξη του glazed mani που «έπαιξε» πολύ τη χρονιά που πέρασε.  Το νέο «εφέ καθρέφτη» εντυπωσιάζει καθώς «φοριέται» σε bold τόνους, σε ασημί και σε χρυσό.

Airbrush manicure

Αυτό το nail art  επιστρέφει δυναμικά από τη δεκαετία του 2000, και… ανανεωμένο. Το airbrushing που βρίσκεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στο TikTok ενώνει τις δυνάμεις του με ένα ακόμη micro trend που αναδύθηκε από τη διάσημη πλατφόρμα, το “aura nails”. Επιλέγουμε λοιπόν για το μανικιούρ αποχρώσεις που αντανακλούν την εσωτερική μας ενέργεια και ζητάμε από τον nail artist να χρησιμοποιηθεί αερογράφος για το βάψιμο των νυχιών μας. Το αποτέλεσμα είναι τόσο fresh!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα