Νέα επανάσταση στον κόσμο του μανικιούρ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα BIAB Nails
Nude νύχια
Credit: Thenaildates/Instagram

Τι είναι τα BIAB nails και ποια η διαφορά τους από τα υπόλοιπα μανικιούρ;

Τα BIAB nails είναι η νέα τάση στον κόσμο του μανικιούρ και κερδίζουν ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα, ειδικά στα social media όπως το TikTok. Τι είναι, όμως, ακριβώς και πώς διαφέρει από τις παραδοσιακές μεθόδους μανικιούρ;

Τι είναι τα BIAB Nails;

Τα BIAB nails, ή αλλιώς “Builder in a Bottle” nails, είναι μια επαγγελματική φόρμουλα gel που τη χρησιμοποιούμε ως overlay πάνω στο φυσικό νύχι. Αυτό που τα κάνει μοναδικά είναι η πυκνή τους υφή και η δυνατότητα να μπουν ως ενισχυτική βάση για τα gel colors ή ακόμα και ως μόνη απόχρωση. Μετά την εφαρμογή τους, προσφέρουν μια λαμπερή, περιποιημένη εμφάνιση, ενώ παράλληλα προάγουν τη φυσική ανάπτυξη και τη δύναμη των νυχιών.

Πώς εφαρμόζονται τα BIAB;

Προετοιμασία: Η διαδικασία ξεκινάει με την προετοιμασία των νυχιών, συμπεριλαμβανομένου του λιμαρίσματος.

Βάση: Έπειτα σειρά έχει η εφαρμογή μιας λεπτής στρώσης του βερνικιού BIAB πάνω στο φυσικό νύχι, όπως μια κανονική βάση gel.

BIAB: Τα χρώματα BIAB είναι πιο πυκνά gel. Ο ειδικός εφαρμόζει ένα παχύ στρώμα BIAB και το διασκορπίζει στην επιφάνεια του νυχιού, αποφεύγοντας την πάχυνση γύρω από τις άκρες. Μπορεί να επιλεγεί φυσικό χρώμα ή ακόμα και ένα από την πλούσια ποικιλία των χρωμάτων BIAB.

Απαλύνετε και γυαλίζετε: Το μανικιούρ τελειώνει με την αφαίρεση της κολλώδους υφής, το γυάλισμα και τον καθαρισμό του νυχιού.

Πλεονεκτήματα των BIAB Nails

Με την επιλογή των BIAB nails, οι χρήστες απολαμβάνουν μια σειρά πλεονεκτημάτων:

Επιπλέον Δύναμη: Η πυκνή φόρμουλα προσφέρει επιπλέον δύναμη στα νύχια, προάγοντας την αντοχή τους στον χρόνο.

Φυσική Ανάπτυξη: Τα BIAB nails βελτιώνουν τη φυσική ανάπτυξη των νυχιών, ενθαρρύνοντας την υγεία τους.

Ποικιλία Χρωμάτων: Η ευρεία ποικιλία χρωμάτων δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν το αγαπημένο τους στιλ.

Τα BIAB nails είναι μια εξαιρετική επιλογή αν αναζητάτε μια κομψή και παράλληλα μία ενδυναμωτική λύση για το μανικιούρ σας. Με την υψηλή ανθεκτικότητα και τη φυσική εμφάνιση που προσφέρουν, δεν είναι παρά το επόμενο μεγάλο trend στον κόσμο της ομορφιάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα