Μοιραζόμαστε λίγη έμπνευση για το πιο funky γαλλικό μανικιούρ
Instagram @drybylondon

Οι τάσεις στα νύχια εμφανίζονται και εξαφανίζονται με τον ίδιο ρυθμό που αλλάζει και η ροή στο feed του Instagram. Ταχύτατα.

Όσο όμως αλλάζουν τα trends, τόσο τα κλασικά στυλ θα επιστρέφουν, δικαιολογώντας πάντα το χαρακτηρισμό ”διαχρονικά”. Η τελευταία εμμονή στο nail art, είναι μία κλασική κι αγαπημένη τάση, αλλά στην πιο funky και ανανεωμένη μορφή της.

Ο λόγος για το πάντα κομψό και clean French manicure, που επέστρεψε ξανά στις τάσεις ως ”outline French manicure” ή ”διπλό γαλλικό μανικιούρ”.

Η τάση παίρνει την κλασική γαλλική άκρη που αγαπάμε και την αντιστρέφει, επεκτείνοντας και όχι γεμίζοντας με λευκό χρώμα, ώστε να πλαισιώσει απλώς την άκρη του νυχιού. Αντίθετα με το τυπικό γαλλικό, η βάση του νυχιού συνήθως αφήνεται ουδέτερη.

Έχουμε το twist στο κλασσικό γαλλικό μανικιούρ που φοριέται πολύ

Το trend φαίνεται πως ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των χρηστών του Instagram και του TikTok, προσθέτοντας μία πάντα κομψή αλλά φρέσκια πινελιά, στο παντοτινό αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ. Και το τελειότερο σε αυτό το nail art είναι πως ταιριάζει σε κάθε σχήμα νυχιών και μπορεί να δείχνει υπέροχο ακόμα και με άλλα χρώματα εκτός του λευκού.

Είναι η ιδανική ευκαιρία να γίνετε πιο δημιουργικές και εφευρετικές παίζοντας με διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, στο επόμενο μανικιούρ σας.

Παρακάτω θα βρείτε  την απαραίτητη δόση έμπνευσης από την καθιερωμένη μας –πια- βόλτα στο Instagram, όσο εσείς κλείνετε το καθιερωμένο ραντεβού σας για την περιποίηση των άκρων σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber J.H Nails (@amberjhnails)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber J.H Nails (@amberjhnails)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DRYBY (@drybylondon)

Εις το επανιδείν!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα