Μicro French manicure: H πιο κομψή τάση στα νύχια
instagram.com/betina_goldstein

Το γαλλικό μανικιούρ είναι αδιαμφισβήτητα από τους πιο chic τρόπους να “στολίσετε” τα νύχια σας. Είναι διαχρονικό γιατί είναι μίνιμαλ και έτσι καθίσταται κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις και όλες τις εποχές.

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρούμε διάφορες, ευφάνταστες παραλλαγές του κλασικού γαλλικού μανικιούρ, όπως fun nail art, πολύχρωμες γραμμές αντί της κλασική λευκής γραμμής, γαλλικό με στρασάκια και διάφορα άλλα…

Η πιο πρόσφατη τάση όμως, είναι το micro French manicure ή αλλιώς baby French, όπου ουσιαστικά είναι μία ακόμα πιο μινιμαλιστική εκδοχή του τέλειου κλασικού French manicure.

Αυτό που διαφοροποιεί το micro French manicure από το κλασικό γαλλικό είναι ότι η γραμμή του μανικιούρ είναι πολύ λεπτή και μετά βίας διακριτή (με την καλή έννοια).  Μπορείτε επίσης, να τραβήξετε την γραμμή αυτή και πιο ψηλά, στο πλάι του νυχιού, ώστε να είναι πιο ορατή.

Με το συγκεκριμένο αυτό nail look, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ως βάση του νυχιού σας μία γαλακτερή, milky απόχρωση, ώστε να τραβήξει την προσοχή η καλοσχηματισμένη γραμμή του μανικιούρ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα