Κάνετε ημιμόνιμο μανικιούρ; Χρειάζεστε αυτό το προϊόν!

Γνωρίζετε φυσικά ότι το αντηλιακό προσώπου είναι must όλο το χρόνο. Οι ειδικοί, πλέον αναφέρουν, ότι το πολύ αγαπημένο ημιμόνιμο μανικιούρ σας, καλό είναι να συνοδεύεται κι από ένα SPF.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία της Δερματολογίας (AAD), λοιπόν, οι λάμπες που χρησιμοποιούνται για το ημιμόνιμο, μπορούν να λεπτύνουν τα νύχια, δημιουργώντας ακόμα και ξεφλούδισμα. Μάλιστα πολλές λάμπες (και UV αλλά και LED) έχουν ακτινοβολία UVA, σαν αυτή που έχει και το σαλάριουμ.

Αν και το ποσοστό ρίσκου είναι μικρό, μπορούν να επηρεάσουν την επιδερμίδα, οπότε οι δερματολόγοι προτείνουν “Να βάζετε αντηλιακό (μίνιμουμ SPF 30) στα χέρια που θα προστατέψει από την ακτινοβολία και θα μειώσει την αντιγήρανση αλλά και τις πανάδες.”

Κατά τη γνώμη μας, αν σας ενοχλεί η λιπαρότητα που αφήνουν κάποια αντηλιακά, δοκιμάστε ένα προϊόν σε μορφή στικ, το οποίο είναι τέλειο και για την τσάντα σας!

Επίσης, θα βρείτε στην αγορά ειδικά μαύρα γάντια (με κομμένα δάχτυλα) που προστατεύουν τα χέρια από την ακτινοβολία της λάμπας και μπορείτε να τα φοράτε κάθε φορά που πάτε για μανικιούρ.

Σε κάθε περίπτωση, μην παραλείπετε να περνάτε αντηλιακό κι από τα χέρια!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα