Η Jennifer Lopez τιμά τη λατινοαμερικάνικη καταγωγή της με ένα αμφιλεγόμενο μανικιούρ
H Jennifer Lopez με γκρι σακάκι και κίτρινη μάξι φούστα
Credit: JLo/Instagram

Η Jennifer Lopez είναι γνωστή για το στιλ και την αγάπη της για τα υπερβολικά glam μανικιούρ. Έχοντας δοκιμάσει ποικίλες εκδοχές από «γυμνά» νύχια μέχρι λαμπερές διακοσμήσεις, πάντα καταφέρνει να εντυπωσιάζει. Το πιο πρόσφατο μανικιούρ της, ωστόσο, αποτελεί έναν εορτασμό της λατινοαμερικάνικης καταγωγής της και της πολιτιστικής της κληρονομιάς και είναι κάτι που λίγες από εμάς θα τολμούσαμε.

Η πηγή της έμπνευσης

Η JLo πρόσφατα κυκλοφόρησε την ταινία της “This Is Me Now…: A Love Story”, η οποία αντανακλά την πορεία της καριέρας και της αγάπης της. Το μανικιούρ της λοιπόν, αντικατοπτρίζει αυτές τις αναφορές και είναι μια απόδειξη της ενσωμάτωσης της πολιτιστικής της κληρονομιάς στην εικόνα της.

Το σχέδιο είναι δημιουργία του Tom Bachik, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου nail artist που έχει αναλάβει το μανικιούρ της Λατίνας σταρ. Κάθε νύχι ξεκινά με μια διάφανη βάση αλλά δεν τελειώνει εκεί…

Οι λατινοαμερικάνικες αναφορές

Τα νύχια είχαν διάφορα αυτοκόλλητα και σύμβολα που τίμησαν τη λατινοαμερικάνικη καταγωγή της JLo. Σκούρα γράμματα στο ένα νύχι γράφουν “Λατίνα”. Σε άλλα υπάρχουν απεικονίσεις θρησκευτικών συμβόλων, όπως η Παναγία της Γουαδελούπης.

Εν, ολίγοις το μανικιούρ αυτό αποτελεί μια εκδήλωση της περηφάνιας για τις ρίζες και την καταγωγή της JLo, υπενθυμίζοντάς μας πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα