Γιατί το έλαιο βιταμίνης Ε είναι τόσο θαυματουργό για τα νύχια;

Αν σας αρέσει να περιποιείστε τα νύχια σας στο σπίτι και ψάχνετε συνέχεια νέα μυστικά και προϊόντα, τότε το έλαιο βιταμίνης Ε έχει πέσει ήδη στην αντίληψή σας. Προτείνεται από τους καλύτερους experts για τη φροντίδα των νυχιών, καθώς οι ενυδατικές και προστατευτικές του ιδιότητες είναι μαγικές.

Το έλαιο βιταμίνης Ε έχει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση και συμβάλει στην ενυδάτωση, την ενδυνάμωση, αλλά και την ανάπλαση των νυχιών. Ενδείκνυται για αδύναμα και ταλαιπωρημένα νύχια, καθώς και ξηρά πετσάκια που χρειάζονται ένα boost ενυδάτωσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε δύο φορές την ημέρα, μια το πρωί και μια το βράδυ, στα νύχια, τα πετσάκια και τα χέρια ως κρέμα χεριών. Λειτουργεί άριστα με το ελαιόλαδο, το έλαιο καρύδας και το jojoba oil. 

Οι ειδικοί λένε ότι η βιταμίνη Ε υπάρχει σε διάφορες μορφές και μάλιστα μπορείτε ήδη να τη χρησιμοποιείτε χωρίς καν να το γνωρίζετε. Οι αντιοξειδωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες την τοποθετούν στις πρώτες θέσεις της λίστας για τα συστατικά φροντίδας των νυχιών, αλλά και της γύρω περιοχής. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα τα οφέλη του ελαίου βιταμίνης Ε για τα νύχια.

  • Βοηθάει στη διατήρηση της υγείας των νυχιών.
  • Αναπλάθει τα φθαρμένα νύχια.
  • Μειώνει το κιτρίνισμα των νυχιών.
  • Ενυδατώνει και τονώνει την περιοχή.

Λίγες σταγόνες από βιταμίνη Ε είναι θαυματουργές ως SOS θεραπεία – ιδανικά μετά τις διακοπές, καθώς ενισχύεται έτσι η αποκατάσταση και αναζωογόνηση των νυχιών. Επιπλέον, οι θρεπτικές ουσίες που προσφέρονται μ’ αυτή την κίνησης φροντίδας αποτρέπουν τις παρανυχίδες και την ξηρότητα του δέρματος γύρω από τα νύχια καθώς και το κιτρίνισμα των νυχιών.

Οι ειδικοί επιβεβαιώνουν ότι το να περιποιείστε τα νύχια σας με έλαιο βιταμίνης Ε δημιουργείτε ένα προστατευτικό στρώμα σε αυτά, που λειτουργεί προσθετικά κι υπέρ σας με τα χρόνια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα