Μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σας για του Αγίου Βαλεντίνου από τον οίκο Molton Brown

Είναι αυτή η περίοδος του χρόνου που επιχειρούμε να εντυπωσιάσουμε τους αγαπημένους μας κάνοντάς τους δώρα που υπενθυμίζουν την αφοσίωση και την αγάπη μας. Τα αρκουδάκια και τα σοκολατάκια δεν είναι προς συζήτηση. Η 14η ημέρα του Φεβρουαρίου είναι κοντά και επιτάσσει ευγενικές κινήσεις που θα δώσουν χαρά -much needed- στο έτερον σας ήμισυ κι εμείς βρήκαμε την καλύτερη λύση για φέτος!

Ο οίκος Molton Brown από τις 8 έως και τις 12 Φεβρουάριου με κάθε αγορά αρώματος Eaux de Parfum ή Eaux de Toilette από το επίσημο e-shop του προσφέρει μια μοναδική ανθοδέσμη που δημιούργησε ο Σωτήρης Βρεττός για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Μπορείτε να επιλέξετε αρώματα που δημιουργήθηκαν από εκλεκτά συστατικά στις υψηλότερες συγκεντρώσεις τους, για να ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και σε κάθε διάθεση. Οι perfumers του οίκου Molton Brown χρησιμοποιώντας σπάνιες συνθέσεις δημιουργούν αρώματα που έχουν σκοπό να αναδείξουν την ατομική έκφραση και τη δημιουργική ελευθερία όσων τα φορούν.

Εδώ και 50 χρόνια, ο Λονδρέζικος οίκος Molton Brown γιορτάζει τη μοναδικότητα με εμβληματικές συλλογές και δημιουργεί αρώματα από μοναδικούς ανθρώπους για μοναδικούς ανθρώπους. Κι αν εσείς δεν έχετε βρει το ταίρι σας ακόμα, καραντίνα γαρ, αλλά έχετε μοναδικούς ανθρώπους στην ζωής σας, γιατί να μην τους κάνετε χαρούμενους χαρίζοντάς τους ένα μοναδικό άρωμα;