Μήπως τοποθετείς την κρέμα ημέρας με λάθος τρόπο; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν

Instagram @taliasparrowmakeup

Εάν έχετε παρακολουθήσει τις τάσεις της ομορφιάς για το 2020, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει τη διαφορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες χρονιές. Φέτος, το skincare βρίσκεται στο προσκήνιο και όλες οι γυναίκες έχουμε ένα στόχο. Να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες τις επιδερμίδας μας και να τις προσφέρουμε τα προϊόντα που χρειάζεται.

Ένα από τα πιο βασικά προϊόντα που πρέπει να έχουμε στο beauty bag μας είναι η κρέμα ματιών. Αυτές οι κρέμες είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους, τη χαλάρωση και φυσικά τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές.

Μπορούμε να τις εφαρμόσουμε μάλιστα σε όλη την περιοχή των ματιών και όχι μόνο. Είναι ιδανικές τόσο για τα φρύδια και το άνω μέρος των ζυγωματικών. Ποιος είναι όμως ο σωστός τρόπος για να την εφαρμόσουμε στο πρόσωπο μας;

Η κρέμα ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται με πολύ απαλές και ταμποναριστές κινήσεις. Το κατάλληλο δάχτυλο μάλιστα είναι ο παράμεσος. Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι πολύ ευαίσθητη, έτσι δεν θα πρέπει να την πιέζουμε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται.

Θα πρέπει να ξεκινάμε από την εσωτερική, κάτω γωνία του φρυδιού και να κινούμαστε προς τα έξω, φτάνοντας στην περιοχή που είναι γνωστή ως «το πόδι της χήνας». Στη συνέχεια, συνεχίζουμε στο άνω μέρος των ζυγωματικών και περνάμε στο κάτω μέρος του ματιού και στο τέλος φτάνουμε στην εσωτερική γωνία του.

Αυτές οι θεραπείες που θα κάνουν τα νύχια σου πιο δυνατά από ποτέ: