ΜΗΝ δοκιμάσετε ΠΟΤΕ αυτό το trick με το concealer

Στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την ομορφιά (είναι αρκετά αλλά δεν θα σας πω πόσα γιατί νιώθω ιδιαίτερα γριά σήμερα) έχω διαβάσει δεκάδες tricks για το μακιγιάζ. Έχω δοκιμάσει τα περισσότερα και από την προσωπική μου εμπειρία έχω να σας πω πως πάρα πολλά είναι όντως ιδιοφυή. Κάποια ωστόσο με έχουν κάνει να εξοργιστώ όπως αυτό που διάβασα για το concealer και φυσικά ΔΕΝ δοκίμασα.

Πολύ πρόσφατα λοιπόν έκανα κλικ σε ένα άρθρο με τίτλο «Best Concealer Hack Ever!» με θαυμαστικό κλπ. Έπρεπε να δω και να αντλήσω την σοφία ώστε να σας την μεταφέρω. Αυτό που διάβασα ωστόσο ήταν εξοργιστικό. Η beauty blogger που το έγραψε συνιστούσε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ξεραμένη, πηχτή μάζα που μαζεύεται στο καπάκι του μεικάπ σαν κονσίλερ. Αυτή την μάζα που σας φωνάζω να καθαρίζετε. Η λογική είχε να κάνει με την σύνθεση που μοιάζει με κονσιλερ αφού τα κονσίλερ είναι πιο πηχτά από το μεικάπ. BEJEZUS!

meikap ximena apoxroseis concealer krema cream bb cc

Δεν ξέρω από πού να αρχίσω να σας εξηγώ το πόσο λάθος είναι αυτό. ΑκόμA και αν δεν έχετε ούτε σταγόνα κονσίλερ στο σπίτι ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. Αυτή η μάζα είναι γεμάτη μικρόβια, αποτελείται από αλλοιωμένο προϊόν, δεν πρέπει καν να την βάλετε στο πρόσωπό σας πόσο μάλλον ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ! Αν δεν έχετε κονσίλερ βάλτε λίγο μεικάπ, περάστε λίγη πούδρα και βάλτε λίγο ακόμα για να καλύψετε ότι θέλετε, μην ρισκάρετε με το πιο πολύτιμο πράγμα, την όρασή σας FOR THE LOVE OF GOD.

Δείτε ακόμα:

Ανταύγειες για καστανές με έμπνευση από το instagram

Η Τάμτα έγινε ξανθιά: Δείτε την αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας

Τι έκανε η Μαρία Έλενα Κυριάκου στα μαλλιά της;

Αποκλειστικό: Βρήκαμε το κραγιόν της Φαίης Σκορδά

Είμαστε ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ με το μανικιούρ από το ανοιξιάτικο show της Misha Nonoo