Μην χάνετε καιρό: Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο για να κάνετε την τάση της σεζόν

Αν είστε από τις κοπέλες που μονίμως προσπαθούν να μακρύνουν τα μαλλιά τους, αλλά στην πορεία δελεάζεστε από τα fun, κοντά κουρέματα, βγείτε τώρα από αυτό το θέμα. Γιατί η νέα hot τάση απαιτεί να κάτσετε στην καρέκλα του κομμωτηρίου και να αποχωριστείτε πολλούς πόντους από το μήκος τους. Τα κοντά μαλλιά είναι in εδώ και περίπου δύο χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερες celebrities υιοθετούν το bob, δηλαδή το καρέ που σταματάει πάνω από τους ώμους. Πιο πρόσφατη fan του η Olivia Wilde, η οποία εμφανίστηκε χθες με νέο look, ίδιο με αυτό της φίλης της Kate Mara, που το πρωτουιοθέτησε πριν από ένα χρόνο.

Emily-Ratajkowski

Το κοντό, ασύμμετρο καρέ είναι αυτό που δείχνουν να προτιμούν όλες τελευταία και η Emily Ratajkowski αποδεικνύει πως μπορεί να δείξει, εκτός από stylish, και πολύ σέξι.

Hailey-Baldwin

KATY PERRYΑν τα μαλλιά σας είναι μακριά και θέλετε μία αλλαγή, ζητήστε ένα καρέ μέχρι τους ώμους με αρκετά layers, όπως της Hailey Baldwin και της Kary Perry. Αν πάλι είναι ήδη καρέ, απλώς ανανεώστε το κάνοντας ένα ελαφρύ φιλάρισμα, για να του δώσετε σχήμα.

Διαβάστε επίσης:

Dracula Lift: Θα ανανεώνατε την επιδερμίδα σας με αίμα;

#SHAG: Το κούρεμα των Γαλλίδων είναι το νέο αγαπημένο του Hollywood

Η νέα, απόλυτη τάση στα μαλλιά σας θέλει να θυμίζετε τη Ραπουνζέλ

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram