Μια εκδρομή στη θάλασσα με τη Jo Malone

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε μια απόδραση στη θάλασσα. Λευκά κύματα , φρέσκος αέρας και μυρωδιά από θαλασσινό αλάτι. Ορυκτό άρωμα από απόκρημνες πλαγιές και μια ιδέα από φασκόμηλο. Αυτό είναι το νέο άρωμα Wood Sage & Sea Salt της Jo Malone.  Ζωηρό, πνευματώδες και απόλυτα χαρούμενο.

wood sage sea salt jo malone range

Στην κορυφή του, με το πρώτο ψέκασμα, σπόροι μόσχου δίνουν ένα πικάντικο ξεκίνημα. Έπειτα, το θαλασσινό αλάτι γεμίζει με φρεσκάδα στη μύτη και στο τέλος το φασκόμηλο ζεσταίνει την καρδιά. Η master perfumer Christine Nagel που το δημιούργησε προσπάθησε να το περιγράψει…  «Για μένα αυτό το άρωμα είναι διαφορετικό. Ο θαλασσινός αέρας αναμειγνύεται με το αλμυρό σπρέι και την μεταλλική υφή της άμμου και των βράχων. Όπως και το άρωμα του ξύλου, αποπνέει μια φυσική και φρέσκια κομψότητα. Ο πολύπλοκος συνδυασμός του ξύλου και της θάλασσας βρίσκεται στον πυρήνα του. Διάχυτο το συναίσθημα της ελευθερίας και της χαράς»

wood sage sea salt jo malone

Εμείς που το δοκιμάσαμε σας λέμε πως πρόκειται για το πιο δροσερό αλλά και ζεστό άρωμα που έχουμε μυρίσει ποτέ και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως ήρθε για να παραμερίσει κάθε άλλο από το μπουντουάρ μας. Βλέπετε, δεν είναι ένα άρωμα καλοκαιρινό. Είναι ένας χυμός που κλείνει μέσα του τη φρεσκάδα της θάλασσας και τη ζεστασιά του ξύλου και ο συνδυασμός των δύο είναι… παντός καιρού.

Αναζητήστε το νέο Wood Sage & Sea Salt της Jo Malone από το Σεπτέμβριο.

Δείτε ακόμα:
Μια βόλτα στην αγγλική ύπαιθρο με τη Jo Malone και τον υπέροχο Michael Angove
Λονδρέζικη μπόρα στη μέση της Άνοιξης; Η Jo Malone το έκανε
Tuberose + Angelica = Match made in Jo Malone Heaven
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad