Μία ακόμα celebrity κυκλοφορεί τη δική της συλλογή μακιγιάζ

Christopher Polk/Getty Images

Οι Rihanna, Kim Kardashian, Lady Gaga, Kylie Jenner, Jennifer Lopez, Camila Cabello, Milly Bobbie Brown, Chiara Ferragni είναι μόνο μερικές από τις διάσημες που αποφάσισαν να ασχοληθούν και με το χώρο της ομορφιάς, είτε δημιουργώντας το δικό τους brand, είτε κάνοντας συνεργασίες για τη δημιουργία συλλεκτικών συλλογών.

Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της Kesha να ακολουθήσει το παράδειγμά τους, αφού η τραγουδίστρια μόλις ανακοίνωσε πως η πρώτη της συλλογή μακιγιάζ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

«Ετοιμάζω μια εταιρία που θα λέγεται Kesha Rose Beauty και εκεί θα βρίσκει κανείς όλα τα αγαπημένα μου έντονα χρώματα που μοιάζουν με ουράνιο τόξο αλλά και τα πιο γήινα και φυσικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει καθόλου να χρησιμοποιώ τον όρο ομορφιά, γιατί έχει να κάνει περισσότερο με την έκφραση του εαυτού σου και με το να επαναπροσδιορίσεις τι είναι ομορφιά για σένα. Η ομορφιά είναι ευτυχία και η ευτυχία είναι ομορφιά και αυτό προσπαθώ να ενθαρρύνω και με την σειρά μακιγιάζ μου και με την δισκογραφία μου», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η ημερομηνία του λανσαρίσματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά σε περίπτωση που θέλετε να την μάθετε πρώτοι, μπορείτε να αφήσετε το email σας στο site της Kesha Rose Beauty, από όπου θα πωλούνται τα προϊόντα της Kesha.