Μαίρη Συνατσάκη: Βρήκαμε το τέλειο, κόκκινο κραγιόν που φοράει τελευταία

Πριν από λίγες μέρες, η Μαίρη Συνατσάκη ανάρτησε την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με αφορμή τα σχόλια που έγιναν για τα μαλλιά της (διαβάστε περισσότερα εδώ). Εμείς, εκτός του ότι λατρεύουμε το νέο της κούρεμα, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε πόσο τέλειο έδειχνε το κόκκινο κραγιόν που φορούσε στα χείλη της. Ναι, ναι, φυσικά και φροντίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της για να μάθουμε ποιο ήταν και που θα το βρούμε.

Όπως μας ενημέρωσε,στη φωτογραφία φοράει το Ofra Long Lasting Liquid Lipstick στην απόχρωση Atlantic City. Πρόκειται για ένα κρεμώδες lip creme που θα μείνει για ώρες στα χείλη σας, χωρίς να τα ξηραίνει καθόλου και κυκλοφορεί σε άπειρες αποχρώσεις, για να βρείτε ακριβώς αυτή που σας ταιριάζει.

liquid-lips-atlantic-city_490d4e8b-8768-456f-8bc9-32bdbe37b9c6_1024x1024Το συγκριμένο κραγιόν –και πολλά ακόμα προϊόντα της Ofra- μπορείτε να το βρείτε αποκλειστικά στο buyaboo.gr. Στοιχίζει €17,84, αλλά αυτό το διάστημα μπορείτε να το παραγγείλετε με έκπτωση 30%, χρησιμοποιώντας τον κωδικό: boolove.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram