Με αυτό τον τρόπο λευκαίνει τα δόντια της η Μαρία Κορινθίου

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όσο προσεγμένα κι αν είναι το μακιγιάζ, τα μαλλιά και στο ντύσιμό, αν το σύνολο δεν συνοδεύεται από ένα καθαρό, λευκό χαμόγελο, τότε σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι εξίσου όμορφο. Την ίδια γνώμη με εμάς φαίνεται πως έχει και η Μαρία Κορινθίου, η οποία φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να λευκαίνει τα δόντια της.

korinthiou

Θα περιμένατε πως επισκέπτεται κάποιον επαγγελματία για το σκοπό αυτό, αλλά η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός λευκαίνει μόνη της στο σπίτι στα δόντια, χρησιμοποιώντας ένα whitening kit. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να μοιραστεί αυτό της το μυστικό στο instagram, αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία.

Hot-White-Light-Tooth-Whitening-Teeth-Whitening-Gel-Whitener-Dental-Care-White-Tooth-Brightening-Tooth-BleachingΤο σύστημα λεύκανσης δοντιών που χρησιμοποιεί είναι το White Light, το οποίο περιέχει συσκευή με τεχνολογία φωτός LED. Είναι ιδανικό για λεκέδες που έχουν δημιουργηθεί από καφέ, τσάι, κόκκινο κρασί, αναψυκτικά, κάπνισμα αλλά και από την πάροδο των χρόνων, ενώ λευκαίνει τα δόντια μέσα σε 10 λεπτά.

Εσείς το έχετε δοκιμάσει;

Διαβάστε επίσης:

Πόσο έχει αλλάξει η Δήμητρα Ματσούκα τα τελευταία 15 χρόνια; Δείτε όλες τις αλλαγές

Το νο.1 τρικ ομορφιάς που προτείνει η Ελένη Μενεγάκη στις νύφες

Οι δύο αγαπημένες αποχρώσεις κραγιόν της Αθηνάς Οικονομάκου για αυτή τη σεζόν

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram