Με αυτό το προϊόν θα εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Αποκλείεται να μην έχετε δει έστω και ένα βιντεάκι ή post στο instagram που να δείχνει μία κοπέλα να χρησιμοποιεί κόκκινο κραγιόν για να καλύψει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της. Ο λόγος είναι απλός και η ιδέα βασίζεται στη λογική του color correcting: στον κύκλο των βασικών χρωμάτων, η απόχρωση που βρίσκεται απέναντι στην άλλη, την εξουδετερώνει. Ίσως να έχετε παρατηρήσει πως αν προσπαθήσετε να καλύψετε τους μαύρους κύκλους με ένα απλό, μπεζ concealer ενώ οι κύκλοι σας είναι πολύ έντονοι, το αποτέλεσμα είναι να μην εξαφανιστούν, αλλά να γίνουν γκρι. Το κόκκινο χρώμα λοιπόν, και οι κοντινές του αποχρώσεις, μπορεί να εξαφανίσει την μοβ-μπλε απόχρωση που δημιουργείται κάτω από τα μάτια μας.

painting-colors-4Αν και το κόκκινο κραγιόν είναι ένα τρικ που θα μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε, η υφή του δεν είναι η ιδανική για την περιοχή των ματιών. Επιτέλους η λύση ήρθε από την Maybelline New York και τα νέα Master Camo Pens, τα οποία έχουν ελαφριά υφή και κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα για την αντιμετώπιση κάθε χρωματικής ατέλειας της επιδερμίδας.

gallery-1497382961-mny-master-camo-color-correcting-pens-redΑνάμεσά τους βρίσκονται και δύο αποχρώσεις, ιδανικές για την εξουδετέρωση των μαύρων κύκλων: η βερικοκί για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και η κόκκινη για σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Το κάθε στυλό-concealer στοιχίζει μόλις €9,90 και αξίζει να επενδύσετε, αφού είναι η καλύτερη λύση για να καλύψετε τα σημάδια της κούρασης.

Διαβάστε επίσης:

Shower Time: 5+1 μυρωδάτα αφρόλουτρα που πρέπει να βάλετε στη βαλίτσα των διακοπών

Must-Have: Τα αντηλιακά μαλλιών που πρέπει να βάλετε στην τσάντα θαλάσσης σας

Πέντε lip balms για να έχετε τα πιο απαλά χείλη στις διακοπές

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram